Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 1,70, Napoli 1,85, RB Lajpcig 2,35!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK FC PSG - Mančester Siti Foto: Tanjug/AP

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su jedinica na Mančester Siti, odnosno dvojke na Napoli i RB Lajpcig.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu.

MANČESTER SITI - PSŽ (SREDA, 21.00), KEC 1,70

Mančester Siti je opravdao status glavnog pretendenta na prvo mesto u Grupi A. Izabranici Pepa Gvardiole su na vodećoj mpoziciji pred peto kolo sa devet bodova. Istovremeno, Građani su već napravili jednu grešku, izgubivši od PSŽ-a sa 2:0 i večeras će tražiti revanš na svom Etihadu. Mančester Siti ima samo bod prednosti u odnosu na Parižane, ali malo je verovatno da će šampion Engleske da ispusti ulaznicu za nokaut fazu, jer trećeplasirani Klub Briž ima pet bodova manje. PSŽ u celini izgleda sasvim pristojno u Ligi šampiona. Tim Maurisija Poketina je trenutno drugi u grupi. U četiri prethodna meča Sveci su osvojili osam bodova imaju četiri više od Klub Briža.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

SPARTAK MOSKVA - NAPOLI (SREDA, 16.30), DVOJKA 1,85

Spartak nije baš uspešan u grupnoj fazi Lige Evrope, ali u isto vreme ekipa Ruija Vitorije i dalje ima šanse da se plasira dalje iz grupe. Za sada su crveno-beli poslednji u kvartetu sa četiri osvojena boda, ali zaostaju samo tri boda za liderom Napolijem, kojeg upravo dočekuju danas u sklopu 5. kola. U prošlom kolu, Spartak je senzacionalno odoleo Lesteru, odigravši nerešeno 1:1. Napoli nije dobro krenuo u Ligi Evrope, pošto je igrao nerešeno sa Lesterom i onda kod kuće izgubio od Spartaka (2:3). Ipak, Napolitanci su se poboljšali i uzeli svih šest bodova u dva meča sa Legijom, pobedivši rivala ukupnim rezultatom 7:1. Sada bi da se revanširaju Moskovljanima.

KLUB BRIŽ - RB LAJPCIG (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,35

Klub Briž je u grupnoj fazi Lige šampiona startovao kao glavni autsajder, ali je već u prvom kolu tim Filipa Klemana napravio senzaciju otkinuvši bod od PSŽ-a (1:1). U narednom kolu crno-plavi su u gostima pobedili RB Lajpcig sa 2:1, ali protiv Mančester Siti nije uspeo da se izbori. Ipak, Klub Briž je sada na trećem mestu na tabeli Grupe A i ima tri boda prednosti od poslednjeplasiranih Bikova, koje večeras dočekuje u sklopu 5. kola. RB Lajpcig prolazi kroz proces restrukturiranja pošto je letos ostao bez nekolicine važnih šrafova. Na početku sezone ekipa Džesija Marša se suočila sa problemima, a oni su primetni i danas, pošto je ekipa tek na sedmom mestu u Bundesligi, a u Ligi šampiona ima samo bod i sada se suočava sa duelom koji je biti ili ne biti u borbi za probojem u Ligu Evrope.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA