Na pomolu trenerska vrteška? Zidan neodlučan, PSŽ ne da Poketina, Junajted bi obojicu

Šta je najbolja opcija?

  • 0
Zinedin Zidan i Mauricio Poketino Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Mančester Junajted otpustio je Ole Gunara Solskjera posle dugo peripetija, te je odmah krenulo nagađanje ko će biti novi trener "Crvenih đavola". Nekoliko imena je prodefilovalo, a u poslednje vreme se najviše pominju Zinedin Zidan i Mauricio Poketino.

Pošto je Poketino već zauzet, postoji tu nekoliko mogućnosti kako bi došlo do ovih promena u stručnim štabovima ekipa. Opcija jedan je takva da Zinedin Zidan potpiše ugovor i postane trener Mančestera, međutim, Francuz je po svemu sudeći već odjavio Junajted, prenosi španski As.

Druga opcija je da Poketino dođe u Mančester, dok bi Zidan postao novi trener PSŽ-a, ali i od te opcije teško da će biti išta, pošto je Zinedin Zidan tokom karijere igrao za Marselj, a pritom i sam Poketino je izjavio da ne želi da napusti klupu PSŽ-a.

- Ostajem li u Parizu ove sezone? Mislio sam da je to svima jasno. Rekao sam da imam ugovor do 2023. a to je ova sezona i sledeća. Srećan sam u PSŽ-u, to je činjenica, Ne može se pričati o tome. Junajted? Nismo ovde da pričamo o tome, poštujem svoj PSŽ. Sadšnjost je konferencija u utorak za utakmicu protiv Mančester sitija.

Francuski le10sport piše o tome kako PSŽ ne želi više da otpusti svog sadašnjeg trenera Poketina, bez obzira na to koliko drugi klubovi pritiskali, dok sa druge strane, mediji iz Britanije tvrde da bi Poketino zapravo bio raspoložen da promeni klub.

Britanski Telegraf tvrdi da će PSŽ zadržati Poketina, dok "Parizijen" tvrdi da je ljubav obostrana u ovom slučaju.

Video: Šmekerski potez Poketina po završetku meča na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA