≫ 

Brentford zbog navijača uradio nešto što nikada niko nije u istoriji Premijer lige

Mali klub, velika priča...

  • 1

Istorijski crveno-beli dresovi Brentforda živeće i godinu dana po završetku aktuelne sezone u Premijer ligi, jer je maleni londonski klub odlučio da sledeće godine nastupa u istom dizajnu bez obzira na rang u kom se bude našao.

Kultni dresovi u kojima su novu sezonu otvorili pobedom nad Arsenalom živeće i kroz sezonu 2022/23, a to je nešto što nikada nijedan klub u premijer ligi nije uradio.

Džon Varni, izvršni direktor Brentforda objasnio je zašto.

- Poštovanje, napredak i zajedništvo to su tri glavne vrednosti Brentforda, kao što to naši navijači znaju. Verujemo da je fudbal za ljude, naše navijače koji su svesni koliko nam znače. Baš zbog toga smo se u klubu dogovorili da ovogodišnji dizajn dresa koristimo i sledeće sezone.

- Iako nije normalno da jedan klub u Premijer ligi dve godine zaredom nosi isti dizajn dresova, navijači su nas zamolili da to učinimo kako bi mogli da uštede novac u vreme velike krize zazvane pandemijom. Ove sezone smo kroz bunuse iz Premijer lige, TV prava i komercijalne usluge dosta zaradili i pravo je vreme da izađemo u susret onima koji nam najviše znače - istakao je Varni.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aster Blistok

    24. novembar 2021 | 21:11

    Ja ovaj dres ne bih menjao nikada. Naročito kada bi bio Zvezdin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA