Otkriveno zašto Mitrović nije bio u sastavu Fulama za meč sa Derbijem

Trener Marko Silva otklonio sve dileme

  • 1
FK Fulam, Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Mnogi navijači Fulama bili su zabrinuti nakon što je na meču protiv Derbi Kauntija trener Marko Silva izveo sastav bez Aleksandra Mitrovića, koji nije bio ni u protokolu.

Prethodno nije bilo najava da Mitrović ima problema sa povredom, pa je izostanak najboljeg igrača Fulama i najboljeg strelca Čempionšipa bio veliko iznenađenje.

Navijači londonskog kluba pitali su se na društvenim mrežama šta se dešava sa Mitrovićem, a trener Marko Silva je posle meča otkrio da je najbolji strelac u istoriji Srbije bolestan.

Mitrović i Karni su bolesni. Ista je situacija bila sa Vilsonom, Ridom i De Kordova-Ridom. Pojedinci su mogli na klupu, dok neki nisu bili u stanju da uđu u igru. Nije u pitanju korona - naglasio je Silva i dodao da jedan igrač ima koronu, ali ne i ostali koje je nabrojao.

- Rodak je jedini koji je u izolaciji. Kada se vratio sa reprezentativnih obaveza dobio je pozitivan test. Nije mogao da nam pomogne - jasan je Silva.

Fulam bez Mitrovića nije uspeo da nastavi niz pobeda, pa je posle 7 vezanih trijumfa meč sa Derbi Kauntijem odigran bez golova. Ipak, i tako je Fulam prvi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Bornmut, a čak devet u odnosu na Vest Bromvič Albion, koji je na poziciji koja vodi u plej-of.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Obrni, okreni - proslava ista: Evo kako je heroj Mitrović obeležio istorijsku pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA