≫ 

Italija bruji o intervjuu Vlahovića za Telegraf: Šta je to najviše interesovalo svetske medije?

Portugalcima najzanimljivi razgovor sa Ronaldom, Italijanima reči koje je imao za Ibrahimovića i želja da klub vodi u Evropu

  • 1

S obzirom na to da je do njega praktično nemoguće doći i da od početka sezone, zbog odluke Fiorentine, nije ni razgovarao sa medijima, Telegrafov ekskluzivni intervju sa Dušanom Vlahovićem izazvao je veliku pažnju u Italiji!

Skoro svi vodeći tamošnji mediji, a da ne pominjemo većinu navijačkih, preneli su Vlahovićev razgovor za naš portal u kom je govorio o meču sa Milanom, Zlatanu Ibrahimoviću, Kristijanu Ronaldu, planovina sa Fiorentinom, kao i reprezentaciji Srbije.

Korijere delo Sport, Gazeta delo Sport, Sport Mediaset, Rai, Medigol, Tutosport... svi su u sredu veče imali Vlahovića na svojim stranama, dok su izjave vezane za Violu u Evropi čak završile i na TV ekranima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Giulia Stronati (@giuliastronati)

Takođe, Vlahovićev intervju preneli su i portugalska "A Bola" kojoj je i te kako bio zanimljiv deo vezan za razgovor sa Ronaldom, zatim španski "AS" i mediji iz regiona. Naravno, Vlahovićeve reč vezane za Dragana Stojkovića Piksija i uspeh Orlova imali su veliki odjek u srpskim medijima.

- Mogu samo da kažem da nas je selektor nasmejao na sastanku pred utakmicu. U toku govora rekao je jednu šalu na koju smo svi počeli da se smejemo. Tu smo malo probili led i otišli smo na utakmicu relaksiraniji i sa još većom verom da možemo do pobede. Uvek nam govori da imamo ozbiljan kvalitet, da možemo da igramo sa svima i on stvarno tako misli.

- Mister želi da igra ofanzivan fudbal, želi da se nadigrava sa svima, da drži loptu i što se kaže, da igramo sa stilom. Za Mistera je važno da bez obzira na rezultat igramo požrtvovano od prvog do poslednjeg minuta, da na kraju meča zaslužimo aplauz publike. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Verujem da ova reprezentacija sa Misterom na mestu selektora ima mogućnosti da napravi velike i istorijske rezultate - samo je jedan deo Vlahovićevog intervjua koji je dao za Telegraf.

U nastavku možete pogledati i Telegrafove fotografije sa stadiona Fiorentine na kom je rađen razgovor sa Vlahovićem:

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    28. novembar 2021 | 23:22

    Njemacki fudbaler ne bi nikad ovako blebetao. To samo moze da ima kontra efekt na buduce utakmice. Jer lopta je okrugla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA