Juventus hoće Aleksandra Mitrovića! Direktor kluba ostao na pregovorima u Londonu

Kako navodi Tutosport, Stara torinska dama se okrenula alternativnom rešenju pošto pregovori oko Vlahovića ne idu u dobrom smeru

  • 8
Vlahovic Juventus Aleksandar Mitrovic Foto: MN Press

Srpski napadači posebno su na ceni na fudbalskom tržištu, a posle plasmana Srbije na Mundijal u Katar uz spektakularnu pobedu u Lisabonu, interesovanje je dodatno pojačano.

Već se zna da Dušana Vlahovića želi pola Evrope i to najjači klubovi iz Engleske, Španije, Nemačke, Francuske i Italije, a na ceni je i Aleksandar Mitrović, koji je ove sezone prava gol-mašina u Fulamu, ali i u reprezentaciji Srbije.

Upravo je Mitrović dao pobedonosni gol protiv Portugalije, a sada se pojavila i informacija da je na meti Juventusa, koji takođe želi i Dušana Vlahovića i jedan je od glavnih favorita da ga dovede.

Kako prenosi Tutosport, list koji je u Italiji možda i najbolje upućen u dešavanja u klubu iz Torina, Juventusov direktor Federiko Kerubini ostao je u Londonu nakon poraza Juventusa od Čelsija od 4:0 u Ligi šampiona, a kako se navodi, razlog je razgovor o potencijalnom transferu Aleksandra Mitrovića u januaru.

Kako navodi Tutosport, upravo je Mitrović Juventusova alternativa za Vlahovića.

Mitrović je ove sezone postigao 21 gol na 18 utakmica za Fulam, a bio je i jedan od najboljih strelaca u kvalifikacijama za Mundijal i završio je na petom mestu liste strelaca sa osam golova.

Juventusu je navodno kočnica za Vlahovića to što može da plati maksimalno 50 miliona, dok Fiorentina traži najmanje 80 miliona, a nema ni nameru da ga prodaje u januaru, pošto želi da se izbori za Evropu.

Upravo je i sam Vlahović u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf u Firenci rekao da su mu trenutno jedini planovi usmereni na to da sa Fiorentinom obezbedi Evropu.

Nema sumnje da će Juve "napasti" Vlahovića i na leto, a ukoliko u tom momentu već budu imali Mitrovića u svom timu, nema sumnje da bi bilo posebno interesantno gledati dva najbolja napadača reprezentacije i u istom klubu, što bi sigurno olakšalo i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju pred Svetsko prvenstvo.

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    26. novembar 2021 | 11:30

    Prava Srbenda...🙂

  • 🍕

    26. novembar 2021 | 12:24

    A na klupi Marko Nikolić

  • Hr

    26. novembar 2021 | 12:10

    On je gol-mašina, ali u drugoj ligi!😂😂😂 možda Real kupi Vlahovića i Mitru, pa ćemo gledati tri gol-mašine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA