Nikad luđi fudbalski vikend: Četiri utakmice koje ne smete propustiti

Fudbalski vikend za poželeti – evropski velikani ponovo na sceni

  • 5
FK FC Juventus - Atalanta

Foto: Tanjug/AP

Klupski fudbal se vratio na velika vrata i preti da nam okupira pažnju sve do zimske pauze, jer nas čeka pravi spektakl - Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija, ali ništa manje nisu zanimljiva ni nacinalna prvenstva, u kojima se već sada vode velike borbe za titule.

U skladu sa tim, vredi ispratiti i koji tiket, a za to su neophodne dobre kvote, a poželjan je i poneki besplatan bonus za kladjenje.

Fantastična vest - već sada možete POTPUNO BESPLATNO preuzeti bonus za online kladjenje od 500 RSD.

Dovoljno za jedan vikend tiket.

A, sada možemo da pređemo na fudbal i da vidimo šta nas to čeka ovog vikenda.

Juventus – Atalanta: Nakon tri velike pobede nad Zenitom, Fiorentinom i Laciom, Juventus je doživeo pravi debakl na "Stamford Bridžu", pošto je Čelsi Italijanama održao čas fudbala i pobedio ubedljivim rezultatom 4:0. Težak poraz, ali "stara dama" mora da ga zaboravi i da se maksimalno fokusira na Seriju A, jer kako trenutno stoje stvari na tabeli – pod velikim znakom pitanja im je i učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone. Juventus se trenutno nalazi tek na osmom mestu, sa samo 21 osvojenim bodom. Upravo je Atalanta daleko ispred njih, pošto se nalazi na solidnom četvrtom mestu, pa novi miljenik navijača gazi ka Evropi. Atalanta je u seriji solidnih rezultata, poslednji poraz doživela je još krajem oktobra, pa nema sumnje da će crno-beli morati "debelo" da se pomuče ako žele tri boda.

Ipak, bez obzira na trenutnu formu i poziciju na tabeli, jasno je da je Juventus favorit u ovom duelu, pa bukmejkeri donose kvotu 2.20 na pobedu torinskog tima.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE

Viljareal – Barselona: Taman kada smo pomislili da se Katalonci sa Ćavijem na klupi vraćaju na pobednički kolosek, usledio je remi protiv Benfike u Ligi šampiona. Ništa bolje nije prošao ni Viljareal, koji je (mada nezasluženo) poražen od Mančester junajteda u istom takmičenju, ali – vratimo se La Ligi, jer se tamo borba i te kako rasplamsala! Daleko je Barselona od vrha tabele, za vodećim Real Madridom zaostaje deset bodova, ali u igri je i Evropa. A, i reputacija. Povratkom Ćavija, odnosno dolaskom na klupu probudile su se nove ambicije, kao i nada navijača da se ova sezona ipak može "izvući".

Prvi korak jeste Viljareal, a Barselona je svakako blagi favorit u ovom duelu, pa bukmejkeri donose kvotu 2.60 na pobedu Katalonaca.

PROMO KVOTA: Volfsburg – Borusija Dortmund, dvojka 2.40

Čelsi – Junajted: Engleski derbi koji je zaista više od fudbala! Malo je reći da je londonski tim u dobroj formi, jer je poslednji poraz doživeo krajem septembra, protiv Juventusa u Ligi šampiona. Naplatili su to sa kamatom, a sada je vreme da se, barem na kratko, okrenu Premijer ligi. A, tamo zauzimaju prvo mesto, sa tri boda više od Mančester sitija i prete da konačno dođu do titule. Kraj sezone je daleko, ali ako "plavci" žele trofej – moraju da pobeđuju najveće rivale. Sa druge strane, Junajted se praktično oprostio od titule, ali zarad renomea kluba i povratka na pravi put – pobeda u ovom meču bi im i te kako značila. "Đavole" sada vodi Majkl Kerik i već je upisao pobedu u Ligi šampiona. Uspešna šok terapija ili individualni kvalitet Kristijana Ronalda – ostaje da vidimo.

Bilo kako bilo, kada sve saberemo, bukmejkeri daju prednost Čelsiju, a tu je kvota 1.60.

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLADJENJE

Napoli – Lacio: Naravno, vikend ne može da prođe bez Serije A, koja nam je u poslednje dve sezone donela mnogo uzbuđenja, zanimljivih utakmica i "brdo" golova. Ovog puta fokusiraćemo se na utakmicu Napolija i Lacija. Napoli i Milan vode veliku bitku za prvo mesto, trenutno imaju isti broj bodova, pa bi pobeda nad Laciom bila i te kako korisna za domaćina ovog susreta. Ni jedni ni drugi nisu sjajni poslednjih nedelja, Napoli je osim poraza u Ligi šampiona, bio lošiji i od Intera, dok je protiv Verone "izvukao" samo remi. Ni Lacio ne ulazi u ovaj susret u sjajnom raspoloženju, pošto je nedavno poražen od Juventusa, ali... Utakmica ova dva rivala uvek nosi dodatno uzbuđenje, a istorija kaže da možemo očekivati i mnogo golova.

U poslednjem međusobnom susretu Napoli je slavio 5:2, a pamtimo i pobede od 4:1. I sada je Napoli favorit, pa iskoristite kvotu 1.80 na njihovu pobedu.

PROMO KVOTA: Real Madrid – Sevilja, kec 1.75

*Napomena: kvote su podložne promenama

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk001

    27. novembar 2021 | 15:03

    Juve i Barsu cu definitivno igrati GG i uz bet builder pojacati sa jos golova

  • Lun kralj ponoći

    27. novembar 2021 | 13:57

    Lepo nikad interesantniji fudbal za vikend pa packa po ušima. Hde je tu naša ping pong liga gde je Zvezda i Partizan? Čitam kako se hvale te mi smo u Evropi a niko ih ne gleda u Srbiji pa kako onda mogu biti nekome zanimljivi. Plasirali smo se na sveckom prvenstvu u Katar i već prognoze bićemo svecki prvaci jer vajno imamo šta da pokažemo. Kada se budu vratili iz Katar a ne prodju ni grupu onda opravdanje te povredjeni i uvredjeni igrači te sudije i kao po običaju ma nismo mi za fudbal. Koliko je interesantan naš fudbal bolje ga ugasiti pa po starom običaju gledati evropski fudbal gde možemo uživati u akcijama prijemu lopte i golovima.

  • Zeljko

    27. novembar 2021 | 12:47

    prava superextranajbelosvetska seljacka liga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA