Kuman oprostio Barseloni: Neće morati da plate ceo dug, Holanđanin "skinuo" 2.000.000 evra

Ipak, katalonski klub moraće da se otvori za tačno 10.000.000 evra na ime raskida ugovora

  • 0
ronald kuman Foto: youtube/DWDD

Posle toliko vremena došlo je do očekivanog razlaza između Ronalda Kumana i Barselone. U javnosti se dosta dugo nije znalo pod kojim uslovima su se iskusni stručnjak i katalonski klub rastali, a prema pisanju španskih medija i to je definitivno razrešeno.

Podsetimo, Kuman je napustio klupu Barselone nakon poraza protiv Rajo Valjekana u Primeri u gostima (1:0), a velika legenda kluba, Ćavi Martinez je došao kako bi ga zamenio.

Ipak, sve to će "papreno" koštati Barsu, mada ne toliko koliko je isprva delovalo. Prvobitno je bilo planirano da katalonski klub plati Kumanu čak 12.000.000 evra, ali je on odlučio da im oprosti jedan deo dugovanja, pa će na račun Holanđanina leći tačno 10.000.000 evra.

Kuman je stigao na "Kamp Nou" za vreme prethodnog predsednika Đozepa Bartomeua. Očekivalo se da će zajedno sa njim klub konačno krenuti napred i prevazići krizu u koju je zapao, ali se desila potpuno suprotna stvar. Sada je na Ćaviju da ispravi greške koje su se dogodile i nekako povuče Barsu iz blata.

Video: Profesor Milivoje Karalejić o druženju sa Ronaldinjom i Mesijem u Barseloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA