Klop se ne raduje novom treneru Junajteda: "Nažalost, dobar stručnjak dolazi u Englesku"

Strateg Liverpula komentarisao je vest o dolasku novog kolege na klupu Mančestera

  • 1
Jirgen Klop Foto: youtube/This Is Anfield

Dolazak Ralfa Rangnika na klupu Mančester junajteda je bez ikakve sumnje uzdrmala tamošnju fudbalsku javnost. Svakako niko nije očekivao da nemački stručnjak preuzme "uzde" i povede Đavole ka izlasku iz krize, ali pohvale od njegovih kolega u Premijer ligi već stižu.

Tako se Jirgen Klop osvrnuo na dolazak Rangnika u Junajted, istakavši da se tome uopšte ne raduje. Naravno, jer poseduje veliki kvalitet.

- Nažalost, dobar trener dolazi u Englesku. Tako je - kako je. Ralf je iskusan trener, podigao je dva kluba, Hofenhajm i Lajpcig, ni iz čega ih je doveo do velikih visina - rekao je Klop.

Nemac kaže da već zna kako će izgledati Junajted pod vođstvom doskorašnjeg čelnika sportskog sektora Lokomotive iz Moskve. Neće ništa prepustiti slučaju.

- Biće organizovani na terenu i to bi trebalo da očekujemo. Jasno, to nije dobra vest za druge klubove - rekao je Klop, uz informaciju da će Rangnik preuzeti Junajted u naredna 24 časa.

Očekuje se da će Rangnik ostati u Junajtedu barem dve godine, a klub planira da potraži trajnije rešenje za klupu narednog leta, što će reći da će Nemac posle toga verovatno biti samo konsultant.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA