≫ 

Nežna strana Ronalda: Pojavio se snimak na kojem se vidi kako plače kao dete u svlačionici

Sve se odigralo posle utakmice između Juventusa i Porta u Ligi šampiona

  • 7
Kristijano Ronaldo, plač

Foto: Youtube / Printscreen

Gde god da se pojavi, Kristijano Ronaldo izaziva određene komentare fudbalske javnosti. Nakon što je u javnost procurila scena iz Amazonovog dokumentarca o Juventusu u kojem se moglo videti kako Portugalac urla na svoje saigrače na meču protiv Porta, objavljen je i video u kojem se mogla videti druga, nežnija strana njegove ličnosti.

Naime, trenutni fudbaler Mančester junajteda uhvaćen je kako plače u svlačionici dok oko njega nema nikoga i to na istom susretu protiv Porta u Ligi šampiona. Taj susret otišao je u produžetak, a u njemu Juventus nije uspeo da se izbori za plasman dalje što je emotivno jako uticalo na Kristijana Ronalda.

On se skupio na klupi kao dete, uhvatio se rukama za lice i doslovno je jecao. U svlačionici su u tom momentu bili prisutni i njegovi saigrači, ali niko nije odlučio da priđe i da ga uteši.

Ronalda je Juventus platio rekordnih 112.000.000 evra, ali im petostruki osvajač Lige šampiona nije podario "ušati trofej" za vreme boravka u Torinu. Na kraju priče otišao je natrag u Mančester junajted, gde takođe pod Oleom Gunarom Solskjerom nije blistao.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    27. novembar 2021 | 15:38

    Emotivac...pravi sportista zato je i tu gde jeste..najbolji fudbaler na svetu..pobednik u srcu koji se tesko miri sa porazom

  • vk

    27. novembar 2021 | 12:31

    Pa ovaj stalno ili place ili kuka

  • Hogar

    27. novembar 2021 | 13:49

    Lačipi.ka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA