≫ 

Dva autogola i pobeda Napretka na "Čika Dači", Radnički bez pobede duže od dva meseca

Gosti posle preokreta do četvrtog mesta na tabeli

  • 2
marjanović napredak Foto: Arena sport

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog ne znaju za pobedu već osam uzastopnih utakmica, za dva meseca ubeležili su tek jedan jedini bod, onaj u prethodnoj rundi sa Spartakom, a novi poraz pretrpeli su u subotu od Napretka na svom terenu - 1:2.

Ekipa Zorana Milinkovića ostaje pri dnu tabele, pretposlednja sa 15 bodova, dok Kruševljani održavaju visoku poziciju koju su sebi obezbedili odličnim partijama od starta sezone, na kraju krajeva i ovom današnjom pobedom do koje su stigli posle preokreta.

Zanimljivo, prva dva gola na meču bili su autogolovi.

Radnički je poveo u 80. sekundi meča već, bio ej to centaršut sa leve strane i nesmotrena reakcija glavom igrača gostiju, koji je efektno sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

Kragujevčani, ipak, nisu uspeli da do kraja poluvremena sačuvaju minimalan kapital, a kako su profitirali tako su i sami sebe nokautirali u 28. minutu - autogolom.

Bačanin je odradio udarni posao za goste, probio po levoj strani i ubacio u kazneni prostor gde je, u pokušaju da blokira pokušaj igrača Napretka, loptu u mrežu zakucao Lakićević.

Ništa ni ovog puta nije moglo da prođe bez Saše Marjanovića, lidera Kruševljana, koji je po ko zna koji put preuzeo odgovornost, bio u pravo vreme na pravom mestu i preciznim, fino odmerenim udarcem matirao golmana "Đavola". Bio je to potez vredan tri boda.

Kragujevčani će do daljeg ostati bez pobede na koju čekaju još od 22. septembra, od tada su na osam utakmica upisali čak sedam poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dok

    27. novembar 2021 | 15:32

    Var sudije odmah uhapsiti, ovo je sramota cistA 2 CRVENA KARTONA za igrace napredka, udaranje igraca bez lopte.

  • Kiri

    27. novembar 2021 | 15:29

    Radnicki ekipa za srpske lige, dzaba sto trenera, sto bi rekli ne pravi se pita od go...a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA