Stanković o Dioniju: "Ne znam šta je s njim, zanimaju me samo igrači koji treniraju"

Ohi iz Moldea će doći kao "kec na deset" u ovoj situaciji, pošto je očigledno uprava s Marakane otpisala francuskog napadača

  • 16

Crvena zvezda je nedavno slavila protiv Ludogoreca u jednoj veoma važnoj utakmici, međutim, nemaju crveno-beli vremena za odmor pošto ih već očekuje nova utakmic aprotiv Spartaka u okviru domaćeg prvenstva (nedelja, 27. novembar, 14:25, Arena Sport). Trener Stanković je pričao o predostojećem duelu, ali i o statusu Loija Dionija.

Dioni nije bio ni u sastavu za meč protiv Ludogoreca, bez objašnjenja je izostavljen, a Stanković je čak i posle utakmice rekao da ne zna šta je s ovim fudbalerom.

Sada je imao nešto drugačiji odgovor, ali je poenta identična - još ne zna šta je s njim.

- Ne znam, pričam samo o igračima koji treniraju. Znam da je vama zanimljivo nešto što meni nije i da uvek tražite neke zareze, ali ja nisam ta adresa - rekao je Stanković.

luis Dioni

Foto: Marko Jovanović

Dejan Stanković je takođe istakao da za meč sa Spartakom neće računati na Gelora Kangu, koji će otići u domovinu gde mu je nedavno preminuo otac.

- Nama je čovek bitniji nego igrač, Kanga je pretrpeo tragediju u familiji, preminuo je otac. Mi smo ga pustili, to je najmanje što smo mogli da učinimo. Videćemo kada se bude vratio, kako je podneo put i sve. Ima sve dozvole da bude čovek i da uradi sve što je potrebno kako bi se njegova porodica osećala koliko-toliko dobro u tom trenutku.

Takođe, Stanković se dotakao i činjenice da se njegovom stručnom štavu priključio i Vladimir Petrović Pižon, koji je i bio trener ovog kluba.

- Pižon je Zvezdina zvezda, on je tu več neke tri-četiri nedelje. Neko ko je obeležio moje detinjstvo i rast ovog kluba. Ima šta da pokaže, kako mladima, tako i starijima. Ta ideja stoji odavno, samo je trebalo da se realizuje. Ipak je on čovek u godinama, kako se i on sam šali, tako da smo uspeli to konačno da realizujemo - istakao je Dejan Stanković, dok ostatak konferencije možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Stanković: Igrači su večeras bili lavovi! Šta god da se desi u poslednjem kolu, idemo dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tolerancija

    27. novembar 2021 | 19:09

    kada ce zvezda da dovede boljeg trenera

  • alal vera alal vera

    27. novembar 2021 | 18:26

    ne zna sta mu je sa igracem alo bre gde ti radis na pijaci

  • KOLIKO JE SATI ?

    27. novembar 2021 | 18:46

    vreme je da stankovic ode (otkaz ostavka)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA