≫ 

Čukarički ubedljiv protiv Metalca, Sale Ilić održao fudbalski čas Žarku Lazetiću

Lakše nego očekivano i veoma ubedljivo

  • 3
Saša Ilić, Partizan - Čukarički Foto: MN press

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Metalac sa 3:0 u utakmici 18. kola Superlige Srbije. Ovom pobedom "Brđani" su učvrstili svoju treću poziciju na tabelu, dok je Metalac ostao pri dnu tabele.

Čukarički je uspeo da se vrati nakon nešto lošijih rezutlata gde su u samo četiri dana odigrali dva puta nerešeno sa Novim Pazarom, koji se nalazi na 15. mestu, odnosno pretposlednjoj poziciji u prvenstvu. Čak su se plašili i od poraza u Beogradu, gde ih je spasio penal u 93. minutu.

S druge strane, Metalac je u prethodnom kolu savladao TSC sa 2:1 na gostujućem terenu, što je bio dobar podstrek za ekipu Žarka Lazetića.

Međutim, karte su se obrnule u Gornjem Milanovcu i pokazale da je Čukarički u ovom trenutku dosta ozbiljnija ekipa od Metalca.

Prvi gol je došao u 32. minutu, kada je Rakonjac pogodio mrežu gola koji čuva Strahinja Savić, čime se i otišlo na poluvremen.

Drugi deo igre je doneo još ubedljiviju igru Čukaričkog, koji je preko Asmira Kajevića i Srđana Mijailovića došao do rezultat od 3:0 i nove ubedljive pobede u prvenstvu Srbije.

Video: Saša Ilić jedva čekao da ode: Buran remi na Brdu protiv Pazara ga nije zadovoljio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. novembar 2021 | 19:15

    Требало је да тако одржи час и Флоријану Станојевићу, а не да се склони

  • Amater

    27. novembar 2021 | 19:16

    Nije tesko Lazeticu "odrzati cas fudbala" !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA