≫ 

Izašli sa devetoricom na teren i primili sedam komada: Utakmica o kojoj bruji Evropa

Odlaganje nije dolazilo u obzir jer u ozbiljnim ligama koje su prodale TV prava kao portugalska Primeira utakmice moraju da se igraju bez obzira na okolnosti

  • 5
Liga šampiona

Foto: Tanjug/AP

Zanimljiv meč odigran je ove večeri u predgrađu Lisabona gde je Belenenseš dočekao Benfiku u okviru 12. kola Primeire i izgubio sa čak 7:0.

Jasno je da je klub sa "Luža" bio izraziti favorit i uoči utakmice, ali mu je ove subote bio znatno olakšan posao jer su domaćini nastupili samo sa devetoricom igrača u protokolu.

Da, dobro ste pročitali, Belenenseš je "odigrao" meč prvenstva Portugalije sa dvetoricom protiv 11 na drugoj strani koja je izvršila svih pet izmena, a jedan od devetorice "srećnika" u redovima domaćih je bio i rezervni golman koji se oprobao u napadu.

 

Jasno je da je u pozadini cele priče bio kovid i podatak da je 14 fudbalera domaćeg tima bilo zaraženo.

Naravno, odlaganje nije dolazilo u obzir jer u ozbiljnim ligama koje su prodale TV prava kao portugalska Primeira utakmice moraju da se igraju bez obzira na okolnosti.

Na kraju recimo i da je Benfika na poluvremenu vodila sa 7:0, a da se u nastavku rezultat nije menjao jer je utakmica ubrzo prekinuta kada su zbog povrede domaćini ostali sa sedam fudbalera.

Belenenseš - Benfika

Foto: Printscreen/Flashscore

Nemanja Radonjić nije bio ni na klupi za rezerve u redovima Benfike.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    28. novembar 2021 | 09:43

    Koji cirkus ,kao ,,ozbiljna liga" gdje se zbog TV prava nemože odgoditi utakmica i sada je to kao regularno ,a šta će biti ako za 3-4 dana opet budu imali utakmicu ,a ovi nesrećnici se ne oporave pa opet igraju možda i sa manje igrača,ili ako ne bude TV prenosa onda se može odgoditi utakmica??????!!!!!!!!

  • Crni

    28. novembar 2021 | 06:47

    Mogli su da stanu posle 0-3 ovako je sramota

  • Arkan

    28. novembar 2021 | 00:57

    Dali ovo ima veze sa sportom kakva bruka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA