≫ 

Otkrivena najveća tajna Kristijana Ronalda: Mesi mu je opsesija, mora da ga prestigne

Portugalac želi, ali mu nagrada sve dalja iz godine u godinu

  • 8
Leo Mesi, Kristijano Ronaldo

Foto: AP/Tanjug

Izbor za dobitnika Zlatne lopte i laskavo priznanje "Frans fudbala" za najboljeg igrača sveta u 2021. godini se polako približava.

Prošle su gotovo četiri godine otkako je to priznanje dobio Kristijano Ronaldo, ali on od njega još uvek ne odustaje.

Paskal Fere, glavni urednika uglednog "Frans fudbala", koji i dodeljuje Zlatnu loptu istakao je da Ronaldo ima i dalje motiv da ponese priznanje iako je do sada pet puta osvajao to.

Kristijano Ronaldo je do sada pet puta bio dobitnik tog priznanja - 2008. u Mančester junajtedu, kao i 2013, 2014, 2016. i 2017. u Real Madridu. Ipak, Portugalca "peče" što njegov rival Lionel Mesi ima jednu više - šest.

- Ronaldova jedina ambicija je da završi karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Mesija. Znam to jer mi je lično rekao- rekao je Paskal Fere.

On je otkrio Ronaldove reči, mada teško da će Kristijano tako nešto uskoro moći da ostvari. Mesi je ove godine jedan od favorita za nagradu uz Roberta Levandovskog i Žoržinja, pa je realnija opcija da mu Argentinac "pobegne".

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

Imajući u vidu da Kristijano Ronaldo narednog februara slavi 37. rođendan, kao i da bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru, njegove šanse su sve manje.

Fere je otkrio i kako funkcioniše čuvanje tajne o tome ko je dobitnik Zlatne lopte.

- Ovo je šesta godina kako sam glavni u pripremi ceremonije dodele. Još nisam napravio grešku. Ne želim da lažem (ljude koji ga pitaju ko će biti pobednik, prim. aut). Kažem im da ne mogu da podelim ime pobednika, jer ni oni sami ne znaju i ne bi bilo u redu da neko drugi sazna pre samog fudbalera", rekao je Fere i dodao da je Luka Modrić "plakao kao dete" kada mu je bilo saopšteno da je proglašen za najboljeg igrača sveta 2018. godine.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    28. novembar 2021 | 08:53

    Ако ћемо реално човек је машина, а ако ове године Меси добије, не гледам више фудбал! Левандовски је ове године заслужио

  • Lav

    28. novembar 2021 | 09:08

    Ni Mesi ove god nezasluzuje..vec Levandovski..al porediti Ronalda i Mesija..strasno..Mesi jedan od najboljih igraca svih vremena..Ronaldo daleko od toga. Pozzz

  • Glupost

    28. novembar 2021 | 09:41

    Kakva je to tajna kad to svi znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA