Kad preteraš sa foliranjem: Sudija ga prijateljski potapšao, igrač se "valjao" kao Nejmar

Fudbaler PSŽ-a dobio ozbiljnu konkurenciju

  • 0
Nestor Pitana i Dejverson

Foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri Palmeirasa osvajači su prestižnog Kopa Libertadores za tekuću sezonu. Oni su u velikom finalu na "Sentenariju" u Montevideu uspeli posle velike borbe i produžetka da savladaju Flamengo golom Dejversona u 95. minutu - 2:1 (1:0, 1:1).

Iako je Flamengo bio daleko bolji rival i imao daleko više od igre na terenu, Palmeiras je bio taj koji je iskoristio svoje prilike i uz dva gola stigao je do prestižnog pehara. Međutim, neki od igrača poslužili su se i prljavim potezima kako bi "ukrali" svaku moguću stotinku vremena u završnici utakmice.

Upravo se takvim potezima služio Dejverson koji je prethodno doneo prednost fudbalerima u zelenim dresovima. U trećem minutu nadoknade drugog produžetka on je odlučio da ode u ćošak kako bi pokušao da izbori korner. Kada mu ta taktika nije pošla za rukom, uradio je nešto prilično bizarno.

Nakon razgovora sa poznatim argentinskim sudijom, Nestorom Pitanom, ovaj ga je ovlaš potapšao po leđima iz poptuno prijateljske namere, da bi Dejverson "ugrabio" taj momenat da se folira. Uhvatio se za leđa, tvrdivši da ga je Pitana udario?!

 

Argentinac jeste jedan od snažnijih arbitara u Južnoj Americi, ali se i na samom ponovljenom snimku moglo videti da tu nije postojao nikakav ozbiljan kontakt. Gosti su bili besni, vikali su Pitani da Dejversonu pokaže žuti karton, ali je očigledno i njemu ta situacija bila simpatična i smešna, pa je samo produžio sa igrom.

Video: Nemoj da ti obraz crveni! Otvori oči: Fudbaleri se solidarisali u borbi protiv nasilja nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA