Sneg kad mu vreme nije u Engleskoj: Velika mećava pomerila meč Barnlija i Totenhema

I na drugim stadionima sneg pravi probleme

  • 1
Sneg Tarf Mur Foto: Tanjug / AP

I dok se u Srbiji danas "baškarimo" na gotovo prolećnih +17 stepeni Celzijusa, u Englesku je zima stigla kada joj vreme nije. Prava mećava zadesila je sve na "Tarf Muru", zbog čega je glavni sudija utakmice između Barnlija i Totenhema, Piter Bejnks morao da pomeri ovaj susret za neki drugi termin.

Pokušavale su redarske i druge službe da učine sve kako bi osposobile teren za igru, ali je sneg bio nemilosrdan i konstantno je zatrpavao travnatu podlogu. Odlučeno je da je rizik od povreda igrača jednostavno prevelik i da nema poente uopšte započinjati meč.

Za sada nije poznato da li će se meč igrati kasnije tokom dana ili će Premijer liga odrediti novi datum. Situaciju komplikuje i nastup Totenhema u Ligi konferencija, pa je vrlo moguće da će se sačekati i da ćemo početak meča možda videti večeras, ako vremenski uslovi to dopuste.

Totenhem je trenutno na 7. poziciji na tabeli, dok je Barnli i više nego ugrožen na 18. mestu Premijer lige i svaki bod bi im značio u borbi za opstanak.

Kako se može videti na fotografijama sa lica mesta, sneg pravi probleme i na ostalim terenima u Engleskoj.

Video: Kolubara izjednačila: Rajković umesto loptu zakačio glavu rivala, Đuranović poklon ubacio u mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    28. novembar 2021 | 18:45

    sneg kad mu vtreme nije pa nije jun mesec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA