Pomračenje Milanove odbrane: Berardi izludeo San Siro, Milan se sapleo u borbi za titulu

Moraće Rosoneri malo da se konsoliduju ukoliko žele da budu konkurenti u trci za Seriju A

  • 0
Domeniko Berardi, Sasuolo, Milan Foto: Tanjug/AP

U Milanu je nastao opšti potop u poslednja tri kola Serije A. Rosoneri su dominirali Italijom, pokazali su da su materijal za titulu, ali remi sa Interom, potom poraz od Vlahovićeve Fiorentine, da bi na kraju Berardi i Sasuolo nokautirali velikana i odneli sva tri boda sa San Sira (1:3). Totalno rasprašivanje jednog sna.

Dugo čekaju titulu fudbaleri Milana, a ova sezona je počela kao iz snova, odvojili su se na prvom mestu zajedno sa Napolijem i sitnim koracima su i jedni, ali i drugi grabili ka naslovu, ali krenuo je Milan da posrće...

Nagoveštaj boljeg Milana je stigao pre nekoliko dana, kada su u Ligi šampiona savladali Atletiko Madrid, međutim, Domeniko Berardi očigledno uživa u teroru Rosonera, dok mu se ovoga puta u tom mučenju pridružio i Đanluka Skamaka.

Đanluka Skamaka, Sasuolo, Milan Foto: Tanjug/AP

Krenulo je za Milan na savršen način, Ibrahimović je pretio sa svih strana, ali je gol za 1:0 ipak postigao Alesio Romanjoli. Teo Ernandez je sjajno centrirao, italijanski štoper je bio na pravom mestu i došao je do svog novog gola u Seriji A.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje fudbalera Milana pošto su Raspadori i Skamaka odigrali sjajnu akciju, da bi potom Đanluka Skamaka šutirao s nekih 25 metara silovito ka golu Majka Menjana. Udarac je bio savršeno precizan i dovoljno jak da se francuski čuvar mreže ne pomeri iz mesta.

Samo devet minuta posle ovog gola, Kjer je savladao svog čuvara mreže i pomogao Sasuolu da dođe u prednost.

Poluvreme je donelo brojne promene u Milanu, ali ništa nisu mogli da urade, da bi Domeniko Berardi postigao gol za 3:1, izludevši Romanjolija. Prvo ga je lažnjakom oborio na travu, postigao je gol Menjanu kroz noge u 66. minutu, da bi samo 11 minuta kasnije naterao štopera Milana i na crveni karton.

Berardiju je to bio 10 gol protiv Milana u 15 susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Đuričić: Najbitnije je da se liga nastavi, želimo da usrećimo ljude, voleo bih da Lacio bude šampion

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA