≫ 

Vest Hem ne može da igra sa "velikim dečacima", Vardi "ubio" bivšeg trenera sa 2 komada

Mančester Siti slavio u malom derbiju 13. kola Premijer lige

  • 0
Mančester Siti - Vest hem

Foto: Tanjug/AP

Nedeljni popodnevni program u Premijer ligi doneo je trijumfe sve tri domaće ekipe. Mančester Siti je u malom derbiju bio bolji od Vest Hema sa 2:1, a drugi vezani poraz "Čekićara" u Premijer ligi definitivan je pokazatelj da nemaju snage za borbu za titulu.

"Građani" su stigli do pogotka već u 16. minutu, ali je gol Mareza bio poništen zbog ofsajda u kojem se našao Alžirac. Ipak, spasa za Vest Hem nije bilo u 33. minutu kada se u petercu rivala najbolje snašao Gundogan i matirao Fabijanskog.

Igrači obe ekipe nisu mogli da prikažu previše dopadljivu igru po teškom terenu, ali to nije smetalo Fernandinju da u 90. minutu zatrese mrežu rivala posle akcije "građana" po levoj strani i asistencije Gabrijela Žezusa.

Ubrzo zatim, poništen je i gol Bernarda Silve za 3:0, da bi u četvrtom minutu nadoknade Manuel Lansini fantastičnim pogotkom samo ublažio poraz gostiju.

Lester je na domaćem terenu savladao Votford sa 4:2, a posebno se istakao Džejmi Vardi sa dva pogotka u 34. i 42. minutu kojima je naneo poraz ekipi Klaudija Ranijerija sa kojim se radovao šampionskoj tituli pre nekoliko godina.

Pored njega u domaćoj ekipi pogađali su još i dvostruki asistent Medison u 16. i Ademola Lokman u 68. minutu, dok su strelci za "stršljenove" bili su Džošua King u 30. iz penala i Emanuel Denis u 61. minutu susreta.

Brentford je slavio kod kuće protiv Evertona minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Ivan Toni sa penala u 24. minutu.

Susret između Barnlija i Totenhema otkazan je zbog velikog snega.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA