≫ 

Kostić je heroj Frankfurta: Ajntraht se mučio, pa Srbin asistirao za pobedu u 95. minutu

Ovom pobedom nisu napredovali na tabeli, ali su učvrstili svoju poziciju

  • 0
Filip Kostić, Ajntraht Frankfurt Foto: Tanjug/AP

Ajntraht iz Frankfurta već mora da razmišlja o tome kako će nadomestiti odlazak Flipa Kostića, pošto je Srbin asistirao u 95. minutu Ndiki za pogodak i pobedu ovog kluba od 2:1 protiv Union Berlina.

Klub iz grada koji leži na reci Majni, počeo je mnogo bolje utakmicu, već u 22. minutu su došli do prednosti od 1:0 preko Đibrila Soua, što je bila i jedina svetla tačka prvog poluvremena, ako izuzmemo opštu dominaciju Ajntrahta.

Drugo poluvreme je bolje otvorila gostujuća ekipa, pokazali su da nisu došli u Frankfurt kako bi se branili, što je viđeno i zbog gola Maksa Kruzea u 62. minutu, koji je bio siguran s bele tačke.

Već su se pomirilie obe ekipe da će im pripasti po bod, međutim, Filip Kostić nije tako razmišljao. Igrao se 95. minut, srpski reprezentativac je poslao savršenu loptu u šesnaesterac gde je našao Ndiku, a ovaj je rutinski savladao golmana Lutea.

Sve više je priče o eventualnom odlasku Filipa Kostića iz kluba, pominju se Milan i Inter... Teško će biti Frankfurtu da pronađe dostojnu zamenu ovom fudbaleru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kostić: Kod kuće je zakon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA