≫ 

Seksualno uznemiravanje uživo: Traume Italijanke, navijači je udarali po zadnjici

Grozno iskustvo za ovu devojku

  • 3
italijanska reporeterka Foto: twitter/GiuseppeConteIT

Posoa sportske novinarke nekada zaista može da bude traumatičan, što je nedavno na svojoj koži osetila atraktivna Italijanka, novinarka TV Toskane Greta Bekalja, ispred stadiona Empolija, neposredno nakon meča domaćeg tima i Fiorentine.

Ona se javila sa lica mesta u najnezgodnijem mogućem trenutku, dok su iza nje nadirali navijači. Već je jedan od prvih koji je naišao udario Gretu po zadnjici dok mu je ona bila okrenuta leđima i pričala u kameru.

Taj grozan postupak mogli su da vide i gledaoci uživo, kao i očito uznemirenu Gretu koja je odbrusila nasilniku, potom se malo pribrala, ali je sve vreme bila u strahu da joj se može ponovo dogoditi ista stvar i nastavila je da izveštava sa više opreza šta joj se događa iza leđa.

Ni to nije bilo sve. U jednom trenutku prišao joj je i mlađi navijač, rekao par reči, a svoj "nastup" pred kamerom završio pokazivanjem srednjeg prsta.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    28. novembar 2021 | 22:47

    Ovo je katastrofa!Ovo svet jos nije video!Sve ce da stane!!!Devojka se nece sigurno dugo oporaviti od ovog gnusnog dogadjjaja!

  • Pp

    29. novembar 2021 | 02:25

    Pa Italijani, najnekulturnija i najnapadnija nacija u Evropi. Kao Arapi su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA