≫ 

Majstorija Vinisijusa i bravura Kurtoe: Real okrenuo Sevilju i uvećao prednost u Primeri

Luka Jović je opet sve posmatrao sa klupe za rezerve

  • 0
Benzema, Vinisijus, Real Madrid - Sevilja

Foto: Tanjug/AP

Španski velikan Real iz Madrida nastavio je sa ubedljivim partijama u Primeri. Madriđani su na svom stadionu "Santijago Bernabeu" ugostili ove nedelje Sevilju u derbiju 14. kola i posle preokreta slavili sa 2:1.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, a već posle 12 minuta igre Rafa Mir je iskoristio pas Akunje da utiša drevni stadion i donese vođstvo Sevilji. Ipak, Real je mic po mic gradio terensku inicijativu, a za upornost je nagrađen u 32. kada je prekaljeni strelac Karim Benzema postigao 11. pogodak u sezoni za 1:1.

Drugo poluvreme proteklo je u potpunoj dominaciji domaćina, a meč je rešen u 87. minutu. Pre toga su Asensio i Alaba propustili dobre šanse, a onda majstorija brazilskog napadača Vinisijusa Žuniora koji je prošao s loptom sa levog krila i neodbranjivo matirao Bona za 2:1.

 

Probala je Sevilja u samom finišu da napravi čudo i ukrade bod Realu, imala i sjajnu priliku posle kornera, ali je iskusni Kurtoa maestralnom odbranom na gol-liniji sačuvao pobedu svom timu i lidersko mesto u Primeri.

Luka Jović je drugu utakmicu uzastopno presedeo na klupi za rezerve i nije ulazio u igru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA