Maradonina ćerka žestoko isprozivala Napoli zbog statue njenog oca na stadionu

Dalmi očigledno smeta što Napoli zarađuje na imenu pokojnog Dijega

  • 0
Dijego Armando Maradona Foto: AP/Tanjug

Otkrivanje spomenika Dijegu Armandu Maradoni na stadionu, trebalo je da bude fešta za sve navijače Napolija koji je u nedelju veče zaseo na vrh Serije A pobedom nad Lacijom (4:0)!

Donekle je i bila, ali će svima u klubu definitivno ostati gorak ukus zbog reči koje je na društvenim mrežama napisala Maradonina ćerka Dalma. Rečima koje su i te kako uzburkale javnost, jer je direktno udarila na sam klub.

- Ništa me ne bi učinilo srećnijom nego što sam bila u mogućnosti da prisustvujem odavanju počasti svom ocu u Napulju, koji je dugi niz godina bio njegov dom u Italiji. Ali oni profitiraju od imidža i imena i ja im to neću dozvoliti. Navijači koje ću zauvek voleti nemaju nikakve veze s tim. Korumpirani su drugu - poručila je Dalma.

Inače, statua je postavljena tik uz travu stadiona koji nosi Maradonino ime. Napravljena tako da je Maradona u svom prepoznatljivom trku, uz naravno neizbežan broj 10 koji ga je krasio celu karijeru.

Podsetimo, igrači Napolija ove sezone nose i dresove sa likom Maradone kom je nedavno bilo tačno godinu dana od tragične i još uvek neistražene smri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA