≫ 

Žestoka svađa legendi Premijer lige zbog Kristijana Ronalda!

Kin i Karager su bil na ivici sukoba

  • 0
Roj Kin, Džejmi Karager Printskrin: Twitter

Roj Kin i Džejmi Karager, nekadašnji fudbaleri i sadašnji komentatori "Skaj Sporta", žestoko su se posvađali u programu uživo - malo posle utakmice između Čelsija i Mančester junajteda!

Derbi kola Premijer lige završen je bez pobednika (1:1), ali ono što svakako "bode oči" jeste ideja privremenog menadžera Đavola Majkla Kerika da Kristijana Ronalda ostavi na klupi i ubaci ga u drugom poluvremenu.

To je i te kako zasmetalo Kinu koji je poručio da je jasno da Portugalac nije taj koji će sam rešiti probleme kluba, ali da je prosto nemoguće da on sedi na klupi. Zatim je Karager "otvorio front."

- Mančester junajted je potpisao Ronalda samo da ovaj ne ode u Mančester Siti. Nije bilo plana da se Ronaldo dovede, potpisali su ga u poslednjem minutu - rekao je Karager, a Kin se nadovezao:

- On uvek želi da igra, Džejmi. Potpisali su ga da ne ide u Siti, a onda će ovde da sedi na klupi. Otkako se vratio u Junajted, njegova statistika je dobra.

U tom trenutku Karager je dodao da je on, statistički gledano, samo davao golove, a Kin je u tom trenutku eksplodirao. Šta se dešavalo u studiju, možete pogledati u video snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA