≫ 

Dileta Leota ulepšala otvaranje statue Maradoni: Providan džemper zagolicao maštu muškaraca

Najatraktivnija sportska voditeljka blistala je na meču Napoli - Lacio

  • 0
Dileta Leota Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Napulj se ponovo poklonio svom božanstvu - Dijegu Armandu Maradoni, kome je na stadionu Napolija, koji sada nosi njegovo ime, otkrivena statua u njegovu čast.

Na otvaranju nove statue bila je i voditeljka DAZN-a, Dileta Leota, jedno od zaštitnih lica Serije A, koja je tu bila zbog izveštavanja sa utakmice Napoli - Lacio, koju je domaći tim dobio sa 4:0 i preuzeo vrh tabele.

Naravno, nije izostala i slika pored Maradonine statue. Dileta je, inače ovoga puta bila odevena u belu kombinaciju, a providan džemper nije ostavio mnogo mašti na volju, pa su mnogi mogli jasno da vide dubok dekolte.

- Počastvovana sam što sam proživela i što mogu da pričam o magičnoj noći u sećanju na Maradonu - napisala je Dileta uz fotografije.

Pogledajte u nastavku i galeriju njenih fotografija sa stadiona, kao i još neke njene privatne fotografije i uverite se zašto je jedna od najpoželjnijih žena Italije.

Dileta je u Italiji bila u dugogodišnjoj vezi sa bokserom Danijeleom Skardinom, a poslednja njena javna veza bila je sa turskim glumcem Džanom Jamanom, sa kojim je nedavno raskinula, a jedan od razloga bio je navodo što je zaprosio posle svega mesec dana zabavljanja.

Takođe, povezivali su je i sa Zlatanom Ibrahimovićem, sa kojim je navodno imala seks aferu u novogodišnjoj noći u Milanu, ali je takođe snimljena i kako se ljubi sa sinom vlasnika Rome, milijarderom Rajanom Fridkinom, koje su isplivale dok je još bila u vezi sa turskim glumcem.

Video: Seksi Dileta Leota zaigrala na terasi sa Zlatanom Ibrahimovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA