≫ 

Otkrivamo: Evo zašto Dionija "boli glava" i zbog čega ne igra za Zvezdu

Nema sumnje da je u pitanju neprofesionalno ponašanje Francuza

  • 16
Loi Dioni

Foto: MN Press

Jeste Crvena zvezda u četvrtak savladala Ludogorec i na taj način obezbedila evropsko proleće, jeste aktuelni šampion i na poslednja dva meča dao osam golova u Superligi i uzeo šest bodova, ali "igrom slučaja" glavna tema kod navijača crveno-belih postala je misterija vezana za francuskog napadača Loija Dionija!

Letošnje pojačanje Zvezde je poslednji put na terenu bilo u porazu od Midtjilanda, i to osam minuta, protiv Vojvodine je sedeo na klupi, da bi naredna četiri meča ostao van sastava. A da se nešto dešava, indirektno je potvrdio i trener kluba Dejan Stanković - baš na konferenciji posle duela sa Ludogorecom.

- Dioni nije igrao i samo njemu znanih razloga. Ali nemojte da iz toga izvlačite podnaslove i naslove. Treba da pišete o ovim momcima što su pobedili Ludogorec - rekao je Stanković u četvrtak i na taj način načeo temu koja je ostala aktuelna i za vikend, dan pre duela sa Spartakom.

Na pitanje da malo pojasni izjavu od četvrtka, odnosno da kaže šta se dešava sa Dionijem, Stanković je rekao:

- Ne znam, pričam samo o igračima koji treniraju. Znam da je vama zanimljivo nešto što meni nije i da uvek tražite neke zareze, ali ja nisam ta adresa.

Kako trenutno stvari stoje, teško da će i Dionijeva adresa Ljutice Bogdana 1a biti aktuelna posle 15. decembra. Jer, prema saznanjima Telegrafa, Francuz ne igra iz razloga što mu je jasno predočeno da nije opravdao očekivanja i da će na polusezoni postati bivši igrač Zvezde. Naime, Dioni redovno dolazi na treninge, javi se da je stigao, ali odmah prijavi doktoru da ima glavobolju i da ne može da trenira.

Neće njegov odlazak verovatno nikoga pogoditi na Marakani, jer od Dionija nisu dobili ono što su očekivali. Pogotovo što će na proleće biti jači za sjajnog Ohija Omožuanfa koji stiže iz Moldea kako jedan od najefikasnijih špiceva Evrope - i to besplatno.

Dioni je, inače, u Zvezdu stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Anžea "tešku" 420.000 evra, dok je otkupna klauzulua utvrđena na 1.2 miliona evra. Previše za igrača koji je dao dva gola u evropskim kvalifikacijama i samo jedan u Superligi.

Video: Stanković: Ne znam šta je konkretno sa Dionijem, a Rišairo je povređen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. novembar 2021 | 13:00

    Na njegov dolazak je licno insistirao Dejan Stankovic… Kao i na Bakajokovi Falkov…i prestanite da stavljate na “ dusu “ Mrkeli..

  • I ta dva što je dao

    29. novembar 2021 | 12:49

    Pogurali ga da ga krene ali čovek je promašaj.

  • Pera

    29. novembar 2021 | 13:21

    Boleće ga glava još 6 meseci pošto je došao na godinu dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA