Kejn je pravi car: Navijači iz SAD propustili meč zbog snega, hoće da im plati sve da dođu opet

Napadač Totenhema pokazao je svoju humanu stranu

  • 1
Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Utakmica između Barnlija i Totenhema koja je bila planirana da se odigra juče tokom dana na "Turf Muru" odložena je zbog neviđene mećave koja je zadesila taj deo Engleske. I dok su u Srbiji sinoć temperature bile gotovo prolećne, na zapadu Evrope situacija očigledno nije ni približno identična.

Navijači i zaposleni u Barnliju pokušavali da su očiste teren, ali je sneg tako jako padao iz minuta u minut da na kraju nije bilo moguće pristupiti zagrevanju, pa je sudija Piter Bejnks odlučio da se utakmica odloži.

To je naročito rastužilo dvoje navijača Totenhema koji su prevalili put preko Atlantskog okeana iz Dalasa u Teksasu kako bi ispratili meč protiv Barnlija na "Turf Muru" u centralnoj Engleskoj. Putovali su čak 31 sat bez sna, ali nisu imali sreće - sneg je odložio užitak uz njihov tim.

Oglasili su se putem Tvitera, podelili su svoju priču sa navijačima, a ona je došla na pravu adresu - kod dobrog Harija Kejna. Sjajni napadač Totenhema pokazao je kakav je car i pozvao ih je na naredni meč u Londonu, gde će sve troškove pokriti isključivo on, a uz to će biti njegovi gosti.

Malo je ovakvih gestova danas u svetu sporta, tako da Kejnu treba skinuti kapu. To je način na koji se treba odnositi prema navijačima.

Video: Kejn u neverici gledao šta Marin i Stole ekonom rade u tunelu pre izlaska na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA