≫ 

Bivši trener Zvezdine filijale preuzeo Metalac

Milija Žižić zameniće Žarka Lazetića na klupi tima iz Gornjeg Milanovca

  • 2
Milija Žižić Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Novi trener fudbalera Metalca, posle odlaska Žarka Lazetića u TSC, biće Milija Žižić. On je bio trener Grafičara, filijale Crvene zvezde, a sada će se oprobati na Superligaškoj sceni.

- Meni je izuzetno drago što sam od danas u Milanovcu i što ću imati priliku da radim u jednom kvalitetnom i uređenom klubu poput Metalca. Svestan sam situacije u kojoj se klub nalazi u takmičarskom aspektu - izjavio je Žižić na promociji.

Sportski direktor Metalca Bojan Leontijević posebno je istakao Žizićev rad sa mladim igračima.

- Imao je dobar razvojni put, što je za nas jako važno, i u radu sa mladim selekcijama Crvene Zvezde i u mnogim drugim ulogama, što samostalno, što kao asistent. Čvrsto verujem da smo napravili jako dobru odluku i posebno sam srecan i zadovoljan što je on sada sa nama. Od nas ce imati punu podršku za ono što bude zahtevao- zaključio je Leontijević.

Žižić je sa Metalcem potpisao ugovor na godinu i po dana, a već u utorak će debitovati na klupi Milanovčana u meču Kupa Srbije protiv Radničkog na Novom Beogradu.

Video: Jeziva povreda Sikimića na meču protiv Grafičara: Bivšeg napadača Zvezde Hitna pomoć hitno odvezla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA