≫ 

Bivši trener Partizana ogorčen zbog odluke da Mesi dobije Zlatnu loptu!

Nemac smatra da je ona trebalo da ide u ruke Roberta Levandovskog

  • 4
Lotar Mateus Foto: Profimedia/Backgrid UK

Lotar Mateus, nekadašnji trener Partizana i šampion sveta sa reprezentacijom Nemačke, jedan je u nizu fudbalskih stručnjaka koji smatraju da Lionel Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu za 2021. godinu!

Mateus je 1990. i sam bio osvajač ove prestiže nagrade, a u razgovoru za "Skaj Sport" nimalo nije štedeo reči na račun odluke da se Mesi proglasi za najboljeg.

- Uz svo poštovanje Mesiju i ostalim konkurentima, Levandovski je zaslužio nagradu. 2021. godina ima 12 meseci, a ne samo onaj u kom je Mesi imao najveći uspeh. Ja sam navijač Mesija, ali on trenutno ne blista na terenu. Iskreno, ne razumem ovaj svet - rekao je Mateus.

I minhenski Bajern se do poslednjeg trenutka nadao da će njihov napadač na kraju dobiti nagradu. Doduše jeste, ali samo onu za najboljeg napadača - ne i fudbalera!

- Levandovski je zaslužio Zlatnu loptu isto koliko i trofej za najboljeg strelca, jer je godinama nastupao apsolutno na najvišem nivou. Ipak, čestitamo Lionelu Mesiju. Čak i bez Zlatne lopte, Levi je odavno stigao na Olimp fudbalskih velikana - rekao je Oliver Kan.

Inače, kada smo već pominjali Mateusa, dodaćemo i to da se nedavno razveo po 5. put. Ostavio je 27 godina mlađu Anastasiju, te je potom "uhvaćen" na Mikonosu sa novom devojkom.

Video: Trener koji je uveo Partizan u Ligu šampiona bodri Bajern protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nino.

    30. novembar 2021 | 09:30

    Mateus i kao igrac i trener bio jako posten zato napustio tudjmanovce kad je video sa kim ima posla i knjigu o njima napisao.

  • Ljubav

    30. novembar 2021 | 09:01

    Od silne ljubavi ni prezime nije promenila.

  • Srba

    30. novembar 2021 | 09:36

    U pravu je covek sto se Mesia tice, prosecan igračić za razliku od Levandovskog sto govori i broj postignutih golova ta 2 igraca. Levandovski 20 golova vise. Za pametnog dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA