≫ 

Mihajlović: Nisam zaboravio šta je Murinjo učinio za mene, Arnautović i ja smo zvezdaši

Trener Bolonje govorio o Portugalcu pred duel sa Romom u sredu

  • 0
Promocija novog album Suzane Jovanović Foto: ATA Images

Bolonja trenutno iza sebe ima sjajnu sezonu, prvi put od 2002. godine upisali su 21 bod u uvodnih 14 kola, a nema sumnje da najveće zasluge idu na račun srpskog trenera Siniše Mihajlovića!

Međutim, nema sumnje da će Bolonja u naredna četiri kola biti na velikom ispitu. Najpre im u sredu od 18.30 dolazi Roma, zatim idu Fiorentini pre utakmica sa Torinom i Juventusom. Ova prva će biti i te kako emotivna za Mihajlovića, jer će odmeriti snage sa velikim prijateljem Žozeom Murinjom.

- Murinjo je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko - rekao je Mihajlović na konferenciji, a zatim se osvrnuo na sukob koji je imao s njim ranije:

- Sećam se da sam ga dobio sa Katanijom. Pa je posle rekao nešto protiv mene i ja sam rekao da ne mogu da pričam sa nekim ko nikada nije igrao fudbal na najvišem nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda.

Takođe, pričao je i o odnosu sa Markom Arnautovićem koji je tokom vikenda golom sa bele taćke doneo tri boda Bolonji protiv Specije.

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu.

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA