≫ 

Oglasio se navijač koji je seksualno uznemiravao novinarku: "Žena me pitala, šta mi to treba"

Istražni organi su identifikovali napadača novinarkea u Empoliju kao Andrea Seranija (45) iz Kjaravale

  • 0
Greta Bekalja Foto: Instagram.com/gretabeccaglia

Uznemiravač novinarke Grete Bekalje, novinarke Toskana TV-a, na meču Empolija i Fjorentine, identifikovan je zahvaljujući kamerama oko stadiona.

Podsetimo, ružna scena viđena je nakon meča između Empolija i Fiorentine, kada je jedan huligan uhvatio za zadnjicu lepu italijansku novinarku Gretu Bekalju tokom njenog uključenja uživo ispred stadiona.

Radi se o Andrei Seraniju (45) iz Kjaravalea, radniku u ugostiteljskom sektoru. A on je u programu Radija 24 „La Zanzara” govorio o svom slučaju

- Opisuju me kao silovatelja, ali ja nisam takav - kaže on i dodaje:

- Nije mi dobro zbog toga što sam uradio. Kod kuće su mi rekli: ' Kako ti je to palo na pamet?". Rekala mi je to i moja partnerka. Znaju da nisam loša osoba. Prolazimo kroz sve moguće nevolje na svetu i poslao je poruku novinarki.

- Moj advokat traži vašeg, želim da se zvanično izvinim - rekao je Serani.

U međuvremenu, protiv njega je podneta prijava, a tužilaštvo u Firenci otvorilo je dosije kako bi rasvetlilo stvar. A na optužbu da je pljunuo pre maltretiranja rekao je:

- Kašljao sam, nisam pljunuo. Vidite gde je ovo greškom otišlo. Čovek radi život, stvara život i onda gleda šta se dešava sa nečim ovakvim - poručio je Serani.

Serani je sada, pored optužbe za uznemiravanje i seksualno nasilje, već dobio jednu kaznu. Policijski komesar Firence mu je, naime, naneo tri godine zabrane dolaska na utakmice, a odrdba je počela od meča Fjorentine i Sampdorija koji je na programu danas.

Na meču če prisustvovati i Greta Bekalja po pozivu predsednika Viole Komisa

- Izvinjenja? Nisam ih ni pročitala - rekla je Bekalja - ali ih ne prihvatam. Nastavljam borbu i za sve devojke koje svakodnevno pate sa isključenim kamerama.

- Moja žalba osuđuje njegov gest, ali i one mnogih drugih ljudi koji su tamo bili prisutni - rekla je Bekalja.

Video: Još jedan trening atraktivne italijanske novinarke Dilete Leote

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA