≫ 

Skandal u srpskom fudbalu: Trener gostiju tukao i davio sudije, oteo pištaljku!

U izjavi za Žurnal oglasio se i trener ZSK-a Pločić, koji tvrdi suprotno

  • 3
Tuča, srpski fudbal, sudija Printskrin: Youtube/marko nede

Skandalozna dešavanja na terenu Okružne lige Kolubara, u duelu 15. kola između Žabara i ekipe ZSK, koja je prekinuta pri vođstvu domaćina od 1:0 u 75. minutu, prenosi Sportski žurnal.

Tada je arbitar Aleksandar Nerić dosudio jedanaesterac za domaće, stvorila se velika gužva, a najratoborniji je bio Živorad Pločić, trener ZSK-a.

U prijavi, sudija Nerić je zapisao:

- U 75. minutu dosudio sam penal za Žabare, sa odlukom se nije slagao trener ZSK-a, udario me je pesnicom u lice i otvorenom šakom po nosu, a kad je pomoćnik pritrčao da mi pomogne, Pločić je udario i njega, uhvatio ga za vrat, a potom ga udario pesnicom u vrat. Na sreću, ubrzo je intervenisala policija, spasla nas je i ispratila do Urgentnog centra u Valjevu radi ukazivanja lekarske pomoći. Zbog toga sam prekinuo utakmicu.

U izjavi za Žurnal oglasio se i trener ZSK-a Pločić, koji tvrdi suprotno:

- Žestoko nas je sudija oštetio u toj utakmici. Isključio nam je igrača, pokazao više žutih kartona, a vrhunac je bio nepostojeći penal za domaćina. Posle gužve na terenu, primetio sam nameru pomoćnog sudije da udari igrača ZSK-a i umešao sam se da ga odbranim. Bilo je obostranog guranja i ne sporim da sam oteo pištaljku glavnom sudiji, ali bez udarca.

Video: Novak Đoković o četvrtfinalnom duelu sa Kazahstanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    30. novembar 2021 | 12:35

    Krivice ima na obe strane! Treneri i clanovi uprava su postali divljaci a sudije svako kolo traze od jedne ili druge strane po 50e ili 100e da "posteno" sude, to je vec druga sramota! Glavni sudija 5og ranga takmicenja ima oko 5000 din od svog saveza plus trazi za "posteno" sudjenje i lik uzme lepe pare za 2-3 sata posla i tako svaki vikend! Znam o cemu pricam jer sam godinama u tom rangu fudbala...

  • Fk jovo kursula

    30. novembar 2021 | 12:43

    U okružnoj ligi kraljeva mesto se kupuje na licitaciji kolko ekipa ispada se zna tek kad vide koje ekipe su u donjem delu tabele a sudije sude kako ljudi iz saveza narede unapred se zna koje ekipe idu u viši rang a koje u niži jednom reči velika sramota u savezu kraljeva

  • Ivan

    30. novembar 2021 | 12:38

    Ovakvima zabrana prilaska stadionima sirom zemlje i zavrana bavljenja fudbalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA