≫ 

Stanojević pred gostovanje trećeligašu: Odmara samo jedan igrač, Zvezdin termin nije bitan

Crno-beli igraju meč Kupa protiv Dubočice u sredu

  • 1
Aleksandar Stanojević Foto: MN Press

Posle ubedljive pobede nad Voždovcem (3:0), kojim su donekle izlečili rane iz Talina, fudbalere Partizana u sredu od 16.15 časova očekuje i duel osmine finala Kupa Srbije protiv Dubočice!

Crno-beli su apsolutni favoriti protiv trećeligaša koji ne može da igra na svom terenu - već će Partizan dočekati na Čairu.

- Žao nam je, ali vidim da su oni sprečeni da igraju tamo. Nadamo se da je teren u Nišu dobar, igrao je Radnički pre neki dan, ali kakav god da bude, adaptiraćemo se. Sigurno da je kvalitetan, Superliga se igra na njemu, nema razloga da bude loš. Mi smo favoriti, to je jasno, ne treba o tome pričati. S druge strane, gledali smo njihovih pet-šest utakmica iz ove sezone, gledali smo ih protiv Spartaka koji su izbacili u Suboticu. Iz tog razloga smo oprezni. Kad se igra jedna utakmica, nikad ne znate u kom pravcu može da ide. U Partizanu nema rasterećenja. Igramo sad Kup i sve može da se desi... Igramo posle s Pazarom koji sedam utakmica nije izgubio. Meni je svaka utakmica teška i zahtevna. Oprezni smo, svaka utakmica nam je eliminaciona i tako se ponašamo - rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Otkrio je trener Partizana i da će na gostovanje Dubočici putovati bez Saše Zdjelara.

- Putuju svi igrači, možda će dva-tri ili četiri biti u rotaciji, ali to nije sporno. Idemo u najjačem sastavu, osim Zdjelara kojeg hoću da odmorim. Izašao je iz povrede, odigrao je neke utakmice, a svi ostali su u kadru. Biće rotacija, tako je. U ovom trenutku će najviše prostora biti za Marka Milovanovića, biće prostora za mlađe, poveli smo omladince Petkovića, Ilića i Vlahovića. Trenirali su momci iz Teleoptika s nama, Blagojević i Purić, mada oni nemaju pravo da igraju. Hteo sam da priključim i Momčilovića i Subotića, ali su povređeni.

Na pitanje da je primećeno da Partizan svoje mečeve igra posle utakmica Crvene zvezde, Stanojević je dodao:

- Meni nije bitan termin. Lično se ne osvrćem na protivnika u tom kontekstu. Pratim svaku utakmicu i svaki detalj, naravno, ali kad dođe naša utakmica, nemam taj fokus. Sav je fokus na nama i sve ostalo zaboravim. To želim i na igrače da primenim. Nemamo problem s tim. Imate nekad kad mi gostujemo, pa onda igrate kasnije. To je sportski i džentlmenski da tako bude. Ovako mislim da je to samo splet okolnosti i sve ide u dobrom i regularnom pravcu.

Video: Partizan nokautirao Zmajeve: Danilo Pantić u pravo vreme na pravom mestu, za 3:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    30. novembar 2021 | 19:10

    Prevara od trenera. Demagog SAMROK FLORA STANOJE. Imaš "strašan " tim. Idemo botovi i oni koji su protiv PARTIZANA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA