Trener Voždovca "preti" Zvezdi: "Motivacije ne fali, moramo iskoristiti svaku šansu"

Znala je u prošlosti ekipa "s krova" da nanese velike probleme crveno-belima

  • 10
Aleksandar Linta, FK Voždovac Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Voždovca će u sredu, prvog decembra s početkom od 18:30, odigrati meč zaostalog kola Superlige Srbije. Trener "Zmajeva" Aleksandar Linta dao je popriličnu optimističnu izjavu pred meč, gde je rekao da im ne fali motivacija, te da će njegova ekipa morati da iskoristi svaku svoju šansu.

Voždovac ove sezone igra sasvim pristojno za njihove standarde, nalaze se na samoj sredini tabele sa istim brojem poena kao i TSC, dok bi eventualnim i bodom protiv Zvezde uspeli da se popnu na tabeli i uđu u "Plej-of" zonu.

- Pokazali smo u prvom poluvremenu utakmice sa Partizanom da možemo da igramo sa jakim protivnicima, ali isto tako i da greške moramo da svedemo na minimum da bi ishod bio drugačiji. Crvena zvezda je ozbiljna ekipa koja greške gotovo uvek kažnjava. Teško je posle toga vratiti se u pravi ritam, te ćemo pokušati da koristimo svaku šansu koja nam se ukaže i igramo čvrsto od prvog minuta - istakao je Linta.

Podsetimo, Voždovac je pre samo četiri dana igrao svoj meč sa Partizanom gde je poražen sa 3:0, iako je pružio sjajan otpor tokom prvog poluvremena.

- Imamo samo tri dana između dve veoma teške utakmice, ali motivacije ne fali - zaključio je Linta.

Video: Partizan nokautirao Zmajeve: Danilo Pantić u pravo vreme na pravom mestu, za 3:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    30. novembar 2021 | 15:35

    Против Звезде има да "погинете", а против партизана склањалица!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. novembar 2021 | 16:06

    Ма ако сте се склонили против гробара, очекивано...битно је да им се Флора није склонила, а ваљда неће ни Кипрани...а ми ако не можемо да победимо екипу за три класе испод, онда нека...

  • Vratiće se rode

    30. novembar 2021 | 18:36

    Pa ovo je cirkus...protiv partizana se unapred predaje a Zvezdi preti...eeeeej "trenerčino" pretiš Zvezdi, pa ti nisi normalan...ok je da kažeš da će te igrati i pokušati da se nadigravate, ok je i da izvučete povoljan rezultat jer to je sport, ali ti da pretiš jednoj Zvezdi pa to je van pameti...a pritom se partizanu predaš pre utakmice, i onda kažeš ne mi nismo partizanova filijala...bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA