≫ 

Mamma mia, šta radi Vlahović: Novi gol Srbina, hara i razara po Seriji A!

Niko mu ništa ne može

  • 21
Dušan Vlahović

Foto: Marko Jovanović

Dušane, Dušane, veliki si Dušane!

Srski fudbaler Dušan Vlahović nesmanjenom žestinom trese mreže po Italiji, uradio je to i utorak uveče na meču Fiorentine i Sampdorije u Firenci, postigao novi gol i polako se odvaja na listi najboljih golgetera Serija A od konkurencije.

Srpski golgeter pogodio je mrežu tima iz Đenove u 33. minutu, za preokret 2:1 i delirijum na "Artemio Frankiju", upisao se 12. put ove sezone u listu strelaca.

Fenomenalno je odreagovao Vlahović u pomenutoj situaciji, bila je to kontra ljubičastih i savršen centaršut Bonaventure, ali i vrhunsko pozicioniranje našeg igrača koji se na vreme demarkirao od čuvara i onda glavom rutinski poslao loptu u mrežu.

Tako to radi trenutno najbolji golgeter Serije A, moguće i Evrope, jer teško da u ovom trenutku postoji igrač u tako galopirajućem naletu forme.

 

Do kraja poluvremena Fiorentina je postigla još jedan gol, čudo da nije Vlahović, već Sotil u smiraj tog dela meča, a to je i bio konačan rezultat meča tako da je Viola ostala visoko pozicionirana na tabeli.

Sa 25 poena trenutno je šesta, bod iza Rome, uz meč više od Rimljana i ostatka konkurencije, sa lepim izgledima da potraje u borbi za Evropu do kraja sezone. Sa ovako raspoloženim Vlahovićem taj cilj je i te kako dostižan.

U još jednoj utakmici odigranoj u isto vreme Atlanta je demonstrirala moć u Bergamu protiv Venevije, savladala goste 4:0 uz tri gola Marija Pašalića, i tako stala uz rame trećeplasiranom Interu na tabeli.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qm®

    30. novembar 2021 | 19:47

    Ako se ne za*ebe u izboru kluba ima šanse da postane najbolji fudbaler Evrope. Sve je lutrija.

  • Realista

    30. novembar 2021 | 21:42

    Gol igrač kakvog Srbija kao Srbija nije nikad imala, ne računam bivšu državu. Samo da izabere pravi klub.

  • Pp

    30. novembar 2021 | 20:21

    Za njega najbolje da ostane gde je, jer ceo tim radi za njega, u bilo koji klub da ode takva situacija nece biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA