≫ 

Fotoreporteri hteli da sklone Antonelu iz kadra, uspeli su samo da naljute Mesija

Ovaj potez se nije dopao osvajaču "Zlatne lopte"

  • 4
leo mesi

Foto: twitter/ElJaisenberg_

Argentinski fudbaler Lionel Mesi osvojio je sedmu "Zlatnu loptu", sada ima dve više od Kristijana Ronalda, ali je ovog puta, saglasan je fudbalski svet, to priznanje otišlo u pogrešne ruke. Robert Levandovski je taj koji je ovog puta zaslužio slavu, no Argentinac je očito glamuroznija opcija od Poljaka.

Elem, na gala večeru u Parizu Mesi je stigao sa svojom porodicom, suprugom Antonelom i sinovima Tiagom, Mateom i Ćirom. Zajedno su dugo pozirali pred objektivima fotoreportera i baš u tom momentu Mesi je imao jednu neočekivanu intervenciju.

 

Naime, fotoreporteri su u jednom trenutku zatražili da se Antonela skloni u stranu, da ne bude u kadru, jer je zamisao bila da se Lionel slika samo sa sinovima, međutim fotografija Mesijevih u "okrnjenom" sastavu se nikada nije ostvarila.

Iako je Antonela poslušala fotoreportere, Mesi nije, zapravo ga je taj predlog veoma naljutio, pa je suprugu povukao za ruku i vratio je pored sebe i sinova.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA