≫ 

Istup koji je malo ko očekivao: Stanojević komentarisao povratak Pižona u Zvezdu

Trener Partizana govorio o potezu Dejana Stankovića

  • 6
Vladimir Petrović Pižon Aleksandar Stanojević Foto: MN Press, Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je pre nekoliko dana odlučio da svom stručnom štabu pridoda i legendarnog Vladimira Petrovića Pižona, živu legendu crveno-belih i četvrtu Zvezdinu zvezdu, kako bi iskustvom pomogao mlađim igračima.

Mišljenje o tom potezu izneo je i trener najvećeg rivala crveno-belih Aleksandar Stanojević, koga su to novinari upitali na konferenciji za medije uoči Kup duela u Nišu.

- Mi smo naučeni ovde da respektujemo veličine kao što je Pižon, ako na njega mislite. Šta reći o njemu, legendi. Dobro znam kako radi individualno, kako pokazuje stvari igračima i kad je bio mlađi i stariji, sa istim žarom - istakao je trener Partizana.

Vladimir Petrović Pižon Foto: FK Crvena zvezda

Stanojević smatra da će ovaj potez generalno biti dobar za Zvezdu.

- To je sigurno jedan benefit za sve njih. Izuzetno poštujem taj način funkcionisanja. Mi radimo na jedan drugačiji način, sa istim stvarima, radimo individualno sa mlađim igračima koji dođu ovde. Postoje momci koji su zaduženi za individualni i grupni rad, rade im se prethodne analize, tehničko-taktičke. Mi to radimo, ali kod nas to ne radi takva legenda, pa zato nema tog publiciteta. Sigurno da takve ličnosti mogu da vam pomognu - zaključio je Stanojević.

Video: Prvenstvo je neregularno, Skandal je šta radi Zvezda: Stanojević grmi kao nikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    30. novembar 2021 | 21:35

    Ti ne radiš ništa, kad te Flora oduči od fudbala. Šta više reči..

  • Dule

    30. novembar 2021 | 21:40

    obadvojica ste iz zvezde..njega pamtimo kad je zrtvovao reprezentaciju srbije da bi stabkovic oborio rekord save milosevica po broju nastupa u reprezentaciji.sada mu ovaj vraca..a ti i dalje radis na rasturanju partizana..kada je ko slucajno novi kiks...pitam radi tetke

  • Mrmot

    30. novembar 2021 | 22:40

    To mozda znaci da Deki odlazi na zimu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA