Juve konačno rutinski: Salernitana je tim za drugu ligu, Dibala i Morata pokazali moć

U susretu Verone i Kaljarija golova nije bilo

  • 1
paulo dibala Foto: Tanjug/Ap

Daleko je ovo od dobre sezone za ekipu Juventusa. Crno-beli iz Torina muku muče da se sastave, a na sve to su stigli problemi pravne prirode, pošto je protiv kluba pokrenuta istraga u Italiji zbog potencijalnih finansijskih malverzacija. Ipak, večeras će navijači barem malo na to zaboraviti posle pobede nad poslednjeplasiranim timom lige, Salernitanom – 0:2 (0:1).

Domaćin je pokazao zbog čega je jedan od najslabijih sastava Serije A. Igra Juventusa delovala je kao potpuno rutinska, Stara dama je dominirala od prvog do poslednjeg minuta, a domaći do pred kraj nisu uputili valjan udarac u okvir gola.

Koliko u 21. minutu su Juventini poveli preko Paula Dibale koji je odlično šutirao sa ruba kaznenog prostora i pogodio donji desni ugao protivničkog gola. Asistent mu je bio Dejan Kuluševski.

Sedam minuta kasnije delovalo je da je Juventus zadao još jedan udarac nesrećnoj Salernitani. Međutim, domaćin je ovoga puta “pomilovan” od strane VAR tehnologije, pošto je gol Đorđa Kjelinija poništen zbog ofsajd pozicije.

Ipak, u 70. minutu je apsolutno sve bilo rešeno. Federiko Bernardeski je poslao loptu do Alvara Morate u kazneni prostor, a čuveni Španac je bez mnogo problema smestio loptu u mrežu. Ispostaviće se da je time postavio i konačan rezultat.

U nadoknadi vremena videli smo i jedan prilično komičan momenat. Salernitana je skrivila penal bukvalno u poslednjem trenutku, Juventus je mogao dodatno da uveća svoju pobedu, ali je Paulo Dibala proklizao kod penal tačke i zbog toga je poslao loptu nebu pod oblake.

Drugi meč nije doneo previše uzbuđenja. Verona i Kaljari su remizirali (0:0), pa se može reći da je domaći tim napravio svojevrstan kiks, s obzirom na to da su gosti u zoni ispadanja Serije A.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA