≫ 

Rafinja udahnuo život Lidsu iz penala u 94. minutu, Luka i Palas poraženi u Jorkširu

Velika pobeda ekipe Marsela Bijelse u borbi za opstanak

  • 0

Lidsova doslovno rečeno borba za život u Premijer ligi dobila je ovog utorka veliki podstrek pobedom nad Kristal Palasom od 1:0 na otvaranju 14. kola.

Prepuni "Eland Roud" gledao je zanimljiv i borben duel dva tima sa najviše remija u Premijer ligi, a da ne zabeleže najčešći rezultat presudila je glupost štopera gostiju Gueija koji je 91. minutu posle kornera rukom izblokirao udarac kapitena domaćih Kupera.

Iako isprva arbitri to nisu videli, na asistenciju iz VAR sobe, Kevin Frend je pogledao snimak i potom odmah pokazao na 11 metara. Sigurni izvođač bio je najbolji strelac domaćih, Brazilac Rafinja, koji je šestim pogotkom u sezoni doneo vrednu pobedu ekipi Marsela Bijelse.

Inače, Kristal Palas je pre pobedonsnog gola Lidsa imao nekoliko dobrih prilika preko rezerviste Bentekea da dođe do gola, ali je sjajni golman domaćih Francuz Ilan Melije sačuvao mrežu.

Lids je ovom pobedom pobegao iz opasne zone i sada je na 15. mestu sa pet bodova više u odnosu na prvi tim ispod crte, ekipu Noriča.

Kristal Palas, u čijim redovima je srpski vezista Luka Milivojević sedeo na klupi za rezerve čitavu utakmicu je 12. sa 16 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA