≫ 

Zvezda se uključila u bitku za FSS: Sprema svog kandidata za predsednika Saveza!

Crveno-beli su bojkotovali poslednju Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije gde se nije pojavio Zvezdan Terzić

  • 25
zvezdan terzić

Foto: MN Press

Crvena zvezda planira da ima svog kandidata na izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, potvrđeno je Telegrafu sa Marakane.

Ovako nešto moglo je da se nasluti kada se na poslednjoj Skupštini FSS nije pojavio Zvezdan Terzić kao predstavnik kluba koji je član ovog saziva Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Na Marakani su Skupštinu koja je održana okarakterisali epitetima "cirkus" i nisu želeli svojim prisustvom da daju legitimitet Skupštini, kao o odlukama koje su donete, a to je novi Statut, kao i da zamena tročlanog Radnog predsedništva na čijem je čelu Nenad Bjeković, a sada su s njim i Tomislav Karadžić i Stanislav Karasi.

U Zvezdi su prelomili da definitivno učestvuju na narednim izborima, jer kako navode, Zvezda već 13 godina ne učestvuje u radu Saveza i to žele da promene, pa će u narednim danima definitivno prelomiti oko kandidata i sa imenom će izaći u javnost.

Kada se na to uzme u obzir da i u trenutnom sazivu FSS postoje dve struje, pa je tako Novica Tončev izdao saopštenje u kojem je isprozivao Nenada Bjekovića i Jovana Šurbatovića, jasno je da nas čeka velika bitka za FSS fotelju do početka izbora, koji su najavljeni za proleće.

Video: Snimljeni povici Nenadu Bjekoviću: Evo zbog čega se prekinuo meč Zvezde i domaćih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    1. decembar 2021 | 13:47

    Kako to, kada nije prvi april 🤷‍♂️😂, o čemuTerza priča? Manje zemlje a više belaja oko saveza nema ni u Africi. Kada reprezentacija igra kao što igra od marta 2021 onda me ne zanima da li je čovjek iz Zvezde, Partizana, Vojvodine, ma što se mene tiče može da bude i vanzemaljac ako hoće. Selektor je iz Zvezde, direktor reprezentacije je iz Zvezde, Đorović iz Zvezde, Drulović iz Partizana, Bjeković iz Partizana, Živković iz Zvezde, Kinoshi je iz Japana, u čemu je problem?! Ovo predstavlja problem izgleda samo lopovima.

  • Jezda

    1. decembar 2021 | 17:01

    Ja imam predlog za tri kandidata, od kojih bi jedan bio predsednik: Ivan Golac, Rasim Ljajić i Nemanja Vidić. A po meni bi najbolje rešenje bilo Golac predsednik i Vidić zamenik. Golac ima ogromno iskustvo i u rukovođenju klubova ne samo kao trener, a Vidić internacionalnu igračku karijeru. Govore engleski obojica perfektno. Jedan iz Partizana, drugi iz Zvezde. Vidić bi imao od koga da nauči kako se radi posao i da može da nasledi Golca kad dođe vreme. A sve ove koji su sad u Savezu i koji se nameću kao kandidati, najuriti i zabraniti im kao penzionerima, bilo kakav rad u fudbalu i sportu u opšte.

  • Šurda

    1. decembar 2021 | 14:37

    Ako ne izabere se Vidić a izaberu starca onda mi nismo narod bruka bi bila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA