≫ 

Ekspresan demanti Partizana za Danila Vučića: "Nikada nismo bili u kontaktu sa njim"

Uzburkale su se strasti posle otkrića Italijana da sin predsednika brine o karijeri Dušana Vlahovića

  • 1
milorad vučelić Foto: MN Press

Srpski fudbal ne može bez trubulencija, kontroverzi, a nova, plasirana sa Apenina, glasi da sin predsednika Srbije Danilo Vučić stoji iz agencije koja vodi karijeru trenutno najboljem i najvrednijem fudbaleru Srbije Dušanu Vlahoviću.

Te tvrdnje naišle su na momentalnu reakciju i države Srbije, iz kabineta predsednika odakle je rečeno da su svi ti navodi "sve same laži", a negde u isto vreme oglasio se i Fudbalski klub Partizan koji kategorički tvrdi da nikada nije imao kontakte sa predsednikovim sinom.

Partizanovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Shodno natpisima u pojedinim medijima, FK Partizan zvanično obaveštava javnost: "Nikada nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića, kao ni bilo čega što se odnosi na FK Partizan".

U tekstu italijanskog lista, "La Repubblica", navodi se da mladog napadača Fiorentine zastupa agencija "International Sports Office" iz Beograda i njen direktor Darko Ristić. Dalje, u tekstu piše da se među agentima koji su zaduženi za Vlahovića, odnedavno spominje i Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, piše ovaj italijanski list.

- Danilo Vučić jedan je od zastupnika napadača, a takođe i sin aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je, između ostalog, dospeo u žižu javnosti zbog fotografije koja ga prikazuje u društvu osoba iz srpskog podzemlja, toliko da je njegov otac morao da interveniše u jeku predizborne kampanje - piše ovaj italijanski list.

OVDE pogledajte tekst koji je izašao u italijanskim medijima o ovoj priči.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uprava napolje

    1. decembar 2021 | 21:40

    Najgora i najsramnija uprava u istoriji Partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA