≫ 

Kup Srbije: Superligaši nokautirani, Lazetićev debi iz snova na klupi TSC-a

Tim iz Bačke Topole pobednički krenuo sa novim šefom

  • 0
ZARKO LAZETIC

Foto: MN Press

Fudbaleri Rada i Loznice priredili su najveća iznenađenja u utakmicama osmine finala Kupa Srbije savladavši dve visoko kotirane superligaške postave, Radnik i kruševački Napredak.

Tim sa Banjice je savladao Napredak 1:0 i tako stekao pravo da se bori za dalji plasman u najmasovnijem takmičenju, dok se u Loznici slavi pravi mali podvig, pošto je ovaj tim do pobede stigao kao gost na "Bombonjeri" u Surdulici - 2:1.

Gosti su šokirali Surduličane golovima u 80. i 89. minutu, domaći sastav je pred sam finiš stigao do počasnog pogotka, ali tek za utehu pošto nije bilo vremena za veleobrt.

Konačno, u još jednoj utakmici koja je odigrana u utorak popodne TSC je konačno prekinuo nisku neuspeha koju "vuče" iz Superlige, i to baš sa dolaskom novog trenera Žarka Lazetića.

Očito da je dolazak novog trenera pozitivno uticao na ekipu koja je, golovima Vukića, porazila Lazarevčane i revanširala im se za nedavni poraz u borbi za superligaške bodove.

Gol za goste postigao je Đuranović.

Meč između Zvezde i niškog Radničkog je odložen, pošto crveno-beli danas igraju prvenstveni duel sa Voždovcem, dok od 16:15 Partizan gostuje Dubočici u Nišu.

Video: Moraćemo da stisnemo zube: Stanković o povredama i teškom rasporedu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA