≫ 

Zvezdo, kakva je ovo provokacija? Voždovac prokomentarisao grešku spikera na Marakani

Lapsus zvaničnog spikera nije prošao neopaženo

  • 11
FK Crvena zvezda - FK Voždovac Foto: crvenazvezdafk

Jesu fudbaleri Crvene zvezde uspeli da savladaju Voždovac u sredu veče rezultatom 1:0, u zaostalom meču Superlige Srbije, ali dalkeo od toga da je publika bila zadovoljna prikazanom igrom izabranika Dejana Stankovića!

Ipak, pored brižnih izgleda lica tokom svih 90 minuta, navijačli na Marakani su stigli malo i da se nasmeju kada je Voždovac u drugom poluvremenu pravio trostruku izmenu.

Naime, zvanični spiker Zvezde je napravio lapsus i umesto Voždovac rekao Dubočica, tim koji je nešto ranije igrao osminu finala Kupa protiv Partizana, a to naravno nije promaklo ni Zmajevima koji su se oglasili na Tviteru.

- Zvezdo, kakva je ovo provokacija? Igrate sa Dubočicom? Recite spikeru da više nije na utakmici Kupa Srbije, već da je ovo Superliga - stoji na Tviteru Voždovca.

Inače, crveno-beli su slavili golom Mirka Ivanića, a posle meča se digla velika "frka" zbog spornog detalja u drugom poluvremenu zbog kog se oglasio i Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    2. decembar 2021 | 09:43

    Zvezda je najvece ZLO u srpskom sportu😡😡😡😡😡😡😡

  • Baxter

    2. decembar 2021 | 10:43

    Svuda i uvek treba ponizavati ove grobarske filijale, Vozdovac Lucane i Metalac!

  • Dule

    2. decembar 2021 | 09:35

    Nije to greska.Obecali su premije igracima dubocice da ako vec ne mogu pobijediti da barem nekoga povrijede.to je stil i nacin razmisljanja tog malog nebitnog kluba sa jos manjim strucnim stabom i navijacima..tipino za njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA