≫ 

Pričalo se da Rangnik dobija neverovatan bonus ako dovede Halanda, ali je on to demantovao

Ne bi trebalo zaboraviti da je upravo Nemac lansirao Halanda na fudbalsku mapu

  • 1
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Nemački stručnjak Ralf Rangnik je u sredu konačno stigao u Mančester, ali zbog toga što još nije dobio radnu dozvolu neće voditi Junajted u četvrtak veče protiv Arsenala!

Njegov dolazak na Old Traford je okarakterisan kao početak nove ere Junajteda, pre svega zbog posla koji će obavljati kada mu na kraju sezone istekne ugovor privremenog menadžera.

Rangnik će se sa menadžerske fotelje prebaciti u onu operativnu, jer će biti savetnik kluba i čovek koji bi za dve godine trebalo da odradi nekoliko sjajnih prelaznih rokova i konačno zaustavi agoniju velikana.

Kao jedan od ciljeva Rangnika trebalo bi da bude kupovina Erlinga Halanda iz Borusije iz Dortmunda, a prema navodima "Bilda" dobiće bonus od 10 miliona evra ukoliko Norvežanin potpiše ugovor sa Junajtedom.

Svi na Old Trafordu se nadaju da će Rangnik doći do velikog potpisa, jer je upravo on 2019. doveo 18-godišnjeg Halanda u Salcburg i tako ga lansirao na veliku fudbalsku mapu.

Osim Halada, u sredu se pisalo da bi Rangnik na zimu mogao da dovede Tima Vernera iz Čelsija, kao i vezistu Hajdaru iz Lajcpiga.

Ipak, Rangnik je dan kasnije na prvoj konferenciji demantovao spekulacije da ima bilo kakve bonuse za dovođenje Halanda.

- Ovo je glupost. U mom ugovoru nema takve klauzule. Nema smisla spekulisati o novim igračima. Znam kakav je on igrač, ali je u međuvremenu ceo svet shvatio koliko je igrač dobar. Ofanzive imamo ovde, imamo toliko vrhunskih igrača u ofanzivnom odeljenju da ne treba da pričamo ni o jednom drugom igraču - rekao je on.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fgg

    2. decembar 2021 | 15:03

    Covek tek preuzeo tim,a oni mu vec namecu koga da dovede. Gluposti. Zato i ne moze Junajted da se vrati u dane kada je tim vodio Ser Aleks.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA