≫ 

Predsednik Fiorentine: "Napravio sam od Vlahovića kralja Firence, ne znam ima li Juve para za njega"

Roko Komiso hvali Srbina kao sjajnog momka i velikog profesionalca

  • 13
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Predsednik Fiorentine Roko Komiso, italijansko-američki biznismen, dao je intervju za Radio 24 u Italiji, gde je jedna od tema bio i Dušan Vlahović, trenutno najbolji igrač Fiorentine, najbolji strelac Serije A i jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Komiso nije zadovoljan odnosom sa na agentima Dušana Vlahovića i istakao je da je situacija na fudbalskom tržištu sa agentima kao na "divljem zapadu".

- U Americi agenti uzimaju deo plata svojih klijenata. Oni ne opterećuju transfere, sve se kontroliše, a ovde je divlji zapad - rekao je on za Radio 24 i posebno se osvrnuo na kritike zbog slučaja Vlahović, kada je bio ljut i burno reagovao nakon što je Vlahović odbio produženje ugovora.

- Govorili su mi da sam upropastio stvar. Brojke kažu drugačije, Dušan je dao osam golova od moje objave u oktobru. Motivisao sam momka, da pokaže da je dobar i da je profesionalac. Sviđa mi se kao čovek i kako igrom drži Fiorentinu. Ali, ne dozvoljavam da nas ucenjuju ni Vlahović, ni njegovi menadžeri, niti neki drugi klub. Da nije bilo mene, Vlahović ne bi imao priliku da postane kralj ovde u Firenci - rekao je Komiso.

roko komiso Roko Komiso; Foto: youtube/ACF Fiorentina

Dotakao se posebno i toga da li će Juventus uspeti da dovede Vlahovića u januaru, o čemu bruje italijanski mediji već mesecima.

- Ne znam da li će Juventus moći da dovede Vlahovića u januaru. Ali želim da kažem i Juventusu i Arsenalu da smo mi, Fiorentina, vlasnici Vlahovića. Oni treba da otvaraju pregovore s nama, a ne sa njegovim agentima. Ne znam da li Juventus može da ga priušti. Čuo sam da su ostvarili kapitalnu dobit, ali i da imaju milionske dugove. Kako je moguće? Tokom poslednjeg perioda izgubili su milijardu evra na berzi.

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    2. decembar 2021 | 17:03

    Niko nije vlasnik Vlahovića. Možda si ti vlasnik nekog auta ili kuće ali vlasnik ljudi nisi.

  • Oki

    2. decembar 2021 | 16:59

    Nemoj srati decko je talenat uspeo bi u bilo kom klubu gde bi dobio sansu ,ti si ga napravio igracem videcemo kad ode dali ces imati takvog napadaca u narednih 15-20 godina.

  • Zipex

    2. decembar 2021 | 19:14

    Vlahović mora da promeni menadžere ako želi da napreduje kao igrač, a svi znamo ko su mu menadžeri ove nedelje su o tome pisali i italijanski mediji. Ako nastavi da sarađuje sa takvim ljudima, bojim se da će na kraju igrati u surdulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA