≫ 

Rangnik je pre 5 godina rekao da je Ronaldo previše star, Portugalac počeo da mu se "šlihta"

Novi menadžer Junajteda zvanično preuzima klupu na Old Trafordu

  • 0
Ralf Rangnik

Ralf Rangnik na Old Trafordu; Foto: Oli SCARFF/AFP/Profimedia

Era Ralfa Rangnika počinje na Old Trafordu od danas! Legendarni nemački trenerski genije biće promovisan na konferenciji od 15 časova, kada će preuzeti ulogu šefa stručnog štaba do kraja sezone, dok će posle toga izabrati svog naslednika i naredne dve godine biti savetnik kluba za fudbalska pitanja.

Rangnik je bio na tribinama Old Traforda i gledao je uživo derbi duel protiv Arsenala u kojem je Junajted slavio sa 3:2 u uzbudljivom meču u kojem je Kristijano Ronaldo postigao dva gola, uključujući i jubilarni 800. gol u karijeri.

Ono što se svi navijači Junajteda pitaju, jeste kako će Kristijano Ronaldo i Ralf Rangnik funkcionisati.

Mediji su "iskopali" Rangnikov intervju iz perioda kada je bio na kupi Lajpciga, gde je na pitanje da li bi doveo Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija on odgovorio da su previše stari.

- Bilo bi apsurdno misliti da bih mogao da radim sa njima ovde u Lajpcigu. Obojica su previše stari i previše skupi - rekao je tada Rangnik.

Međutim, Ronaldo je i sada jedan od najboljih igrača sveta pet godina kasnije, dok je Mesi zvanično i proglašen najboljim pošto je dobio Zlatnu loptu, što mnogi smatraju nezasluženim.

I Ronaldo je dao svoj prvi komentar o Rangniku, i to tako što se zahvalio Majklu Keriku na učinjenom u kratkom prelaznom periodu dok je vodio klub posle smene Ole Gunara Solsjkera.

- Majkl Kerik je bio klasa kao igrač i može da postane takav i kao trener. Ništa nije nemoguće za ovog momka. Lično sam ponosan što sam igrao sa njim, kao i što sam imao priliku da igram dok je on na klupi kao menadžer. Ali, sada je vreme za dobrodošlicu misteru Ralfu Rangniku koji preuzima volan. Pa da počnemo - napisao je Ronaldo u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Video: Evo kako Majkl Kerik vodi trening Junajteda sa bivšim saigračem Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA