≫ 

Bjeković o smrti Moce Vukotića: Veliki čovek, poslednja 2-3 meseca je bio baš loše

"Do poslednjeg dana Partizan mu je bio sve. Ovo je nenadoknadiv gubitak", rekao je Bjeković

  • 10
Saradnja Telekoma Srbija i FS Srbije, FSS o generalnom sponzorstvu i Televizije Arena Sport i FS Srbije o prodaji tv prava Foto: ATA Images

Nenad Bjeković, v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije, rekao je za Tanjug da je duboko potrešen nakon vesti o smrti nekadašnjeg saigrača iz Partizana Momčila Vukotića.

- U šoku sam, za mene je ovo kao da sam izgubio najrođenijeg. Moca je dugo bolovao, poslednja dva, tri meseca bilo mu je bas loše, stalno smo bili u kontaktu - rekao je Bjeković i dodao:

- Od njegove supruge danas sam čuo da ga voze u bolnicu i da mu baš nije dobro. Bio je najbolji fudbaler, a kao čovek još bolji! Takva je osoba bio naš Moca. On je bio dete Partizana i slažem se sa mnogim konstatacijama navijača Partizana da je bio najveci igrač u istoriji našeg kluba. Neprevaziđen na terenu, kao i van njega. Do poslednjeg dana Partizan mu je bio sve. Ovo je nenadoknadiv gubitak.

Podsetimo, Vukotić je danas preminuo u 72. godini posle duge i teške borbe sa rakom grla.

Video: IN MEMORIAM: Momčilo Moca Vukotić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    3. decembar 2021 | 16:47

    Da, veliki covek, za razliku od tebe. Pokoj mu lepoj dusi.

  • Triger

    3. decembar 2021 | 17:50

    Pocivaj u miru MocoZa Bjekovica- bez komentara, zaista

  • Raca

    3. decembar 2021 | 22:04

    Moca je bio direktor Partizana ,vi ste ga molili da sedne na klupu pošto niste imali rezultata ,onda ste ga smenili ali ga niste vratili na direktorsku funkciju nego ste zaseli ti i Zečević .Kad spomeneš Mocino ime moraš da ustaneš .Nisam Partizanovac ali je Moca bio najbolji igrač partizana svih vremena .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA