≫ 

Nedavno "prebio" Vlahovića na terenu, sada je završio sezonu zbog teške povrede

Simon Kjer operisao prednji ukršteni ligament

  • 1
Dušan Vlahović

Foto: Marko Jovanović

Danski štoper Simon Kjer najverovatnije će propustiti ostatak sezone zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta, potvrdio je njegov klub Milan!

Kjer se povredio u sredu, na meču sa Đenovom, kada je već u 4. minutu morao da napusti teren. Činilo se da će sa terena odsustvovati samo mesec dana, ali je nakon operacije u petak Milan na svom zvaničnom sajtu poručio da će oporavak trajati šest meseci.

Danac je ove sezone bio standardan član Milanove odbrane, a nedavno je na utakmici sa Fiorentinom, na kojoj je boravila i ekipa Telegrafa, poprilično fudbalski prebio Dušana Vlahovića. Srbin je toliko puta ostao na travi u prvom poluvremenu da su navijači besneli na sudiju što Kjeru nije dao karton.

Zanimljivo, svaki put kada bi udario Vlahovića i oborio ga na zemlju, Kjer je prilazio i pružao ruku srpskom napadaču koji je tada rešio meč sa dva gola - 4:3.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resavac

    3. decembar 2021 | 20:37

    Pošto ga danas nije bilo u medijima, ajde da se malo prisetimo starih nastupa fudbalera Vlahovica, još iz perioda kad nije imao ovog agenta pa nismp ni pisali o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA