Miha hvali Vlahogola na sva usta: "Gladan je, ljut i nikad zadovoljan! Mnogo mi se sviđa"

Iskusni stručnjak i talentovani fudbaler naći će se sutra oči u oči

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Više ne postoji ni najmanja sumnja da je Dušan Vlahović jedan od najboljih mladih napadača koje Evropa u ovom momentu ima. Srpski fudbaler će sa svojom Fjorentinom u narednom kolu Serije A gostovati kod Siniše Mihajlovića, odnosno ekipi Bolonje koja se takođe nalazi u seriji sjajnih rezultata.

Naravno, iskusni stručnjak svestan je da će upravo sunarodnih biti najveća pretnja po gol, što je nekoliko puta istakao na konferenciji za medije pred početak susreta.

- Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, onda hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikad zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije - rekao je Miha.

A da li se možda Mihajlović plaši da se sastane sa sjajnim Vlahogolom?

- Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da “zaključamo” Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak - izjavio je Siniša.

Dva gola je do sada Dušan postigao protiv Mihine Bolonje, a zanimljivo je da je do sada uvek igrao nerešeno kada je bio na terenu sa ovim timom. Da li će se istorija ponoviti i po peti put?

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA