≫ 

Ćavi sa trojicom tinejdžera krenuo na Betis, Barsa "popila" šamar usred Katalonije

Betis se razgoropadio

  • 1
huanmi

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Barselone pretrpeli su prvi poraz otkada je brigu o ekipi preuzeo Ćavi Ernandez, Betis je odneo "ceo plen" iz Katalonije zahvaljujući super raspoloženom Huanmiju čiji je gol u 79. minutu napravio razliku (0:1).

Inače, bio je ovo već četvrti gol napadača tima iz Sevilje u dva prethodna meča, tri je dao u minuloj rundi, a osam ukupno i trenutno je treći strelac šampionata. Bio je na pravom mestu u pravo vreme, pozicionirao se da završi akciju gostiju koja je savršeno tekla sve do samog kraja, uz punu kontrolu lopte. Pogledajte ključni detalj sa utakmice u Barseloni.

 

Peh za pehom pratio je Barselonu danas, a osim toga što su poraženi na kraju, tokom meča su ostali bez pomoći jednog od nekolicine tinejdžera koje je lansirao Čavi. Mlađani Gavi (17) morao je da napusti igru zbog toga što ga je lopta pogodila u glavu i dobro ga uzdrmala. Tek je vozilom iznesen sa terena i prema poslednjim informacijama sa njim je sve u redu.

 

Osim Gavija, Ćavi je protiv Betisa u prvoj postavi imao još dvojicu tinejdžera, Marokanca Ezalzoulija i Španca Nika Gonzalesa, uz njih je napred bio iskusni Depaj, ali Betis je danas bio "prevelik zalogaj" za Katalonce koji će naredno kolo čekati na sedmoj poziciji.

Betis se ovom pobedom probio na treće mesto, na bod iza gradskog rivala Sevilje, i šest iza lidera Reala.

Video: Lob za TV špice na Karađorđu: Tomović pogodio mrežu Metalca skoro iz auta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA